شهید منصور عابدی:

برای پيروزی انقلاب اسلامی نبايد از هيچ كمكی دريغ كرد

شهید منصور عابدی در نامه‌ای به همسرش می‌نویسد: انقلاب اسلامی اكنون در زمان و مكانی واقع شده است كه برای پيروزی آن نبايد از هيچ كمكی دريغ كرد و بايد برای آن طبق وظيفه‌ای كه داريم و خدا از ما خواسته كوشش كنيم.
کد خبر: ۲۳۷۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵ - 30April 2017
پیکی از بهشت /نامه شهید «عابدی»  به همسرشبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از یزد، سردار شهید «منصور عابدی»، از نیروهای سپاه و از بنیانگذاران تیپ 18 الغدیر یزد است، که در عملیات نصر 7 پس از گذراندن مسئولیت‌های مختلف به مقام والای شهادت نائل شد.
 
منصور  فرزند عباس در آبان‌ماه سال 1338 در یزد متولد شد. وی دوره  ابتدایی را در دبستان شاه ولی سپری کرد و مدرک دیپلم علوم تجربی را از دبیرستان ایرانشهر گرفت. از وی فرزندی به نام محمد به یادگار مانده است.

منصور در ایامی که جانانه از مهین اسلامی دفاع می‌کرد؛ گاه گاه یاد خانواده‌اش او را هوایی می‌کرد، کاغذ و خودکاری بر می‌داشت و چند خطی می‌نگاشت.
 
یکی از نامه‌های او به همسرش را با هم مرور می‌کنیم...

حضور همسر گرامی، سلام عليكم

با دورد و سلام بر رهروان را ه طريقت، بزرگان دين، بر زنان و مردانی كه در هر لباس و مكانی، هر كمكي از دستشان بر آيد انجام می‌دهند. اميدوارم حالت خوب باشد و زندگی خرمی داشته باشی. چنانچه از حال اينجانب خواسته باشی، شكر خدا سالم و تندرست هستم و به اميد اجر و ثواب در كنار رزمندگان به حالشان نظر می‌كنم.

همسر گرامی؛ من و تو می‌دانيم كه انقلاب اسلامی كه همان اسلام است اكنون در زمان و مكانی واقع شده است كه براي پيروزی آن نبايد از هيچ كمكی دريغ كرد. بايد به ديگران بفهمانيم كه اسلام قربانيان بزرگی از آغاز تاكنون داده و راحت به دست ما نرسيده و بايد برای آن طبق وظيفه‌ای كه داريم و خدا از ما خواسته كوشش كنيم. سستی ما در اين زمان باعث می‌شود تا در روز قيامت مورد مؤاخذه و بازخواست خدا قرار گيريم و آن وقت است كه پاسخی برای گفتن نداريم.

زياد صحبت كردم، اميدوارم كه سرت را به درد نياورده باشم و كسل نشده باشی. حال محمد كه انشاءالله خوب است، بايد مرتب شير بخورد تا رزمنده‌ای شود كه بر دشمنان بخروشد. ديگر عرضی ندارم جز سلامتی شما.

ضمناً سلام مرا به حاج عبدالصمد برسانيد و بگوييد از اينكه نتوانستم خداحافظی كنم ببخشند، انشاءالله كه حالشان خوب است و خوش و خرسند مشغول زندگی هستند.

اگر خبر تازه‌ای بود برايم بنويسيد تا بدانم. اكر نتوانستم تلفن بزنم نامه می‌نويسم. دعا كنيد رزمندگان اسلام پيروز شوند.

منصور عابدی (اهواز)
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها