طی احکامی جداگانه صورت گرفت؛

اعضای هیأت انتخاب بخش «مسابقه سینمای ایران» معرفی شدند

اعضای هیأت انتخاب بخش «مسابقه سینمای ایران» در سی‌امین جشنواره کودکان و نوجوانان معرفی شدند.
کد خبر: ۲۳۹۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹ - 17May 2017
اعضای هیأت انتخاب بخش «مسابقه سینمای ایران» معرفی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، دبیر سی‌امین دوره جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان، در احکام جداگانه اعضای هیأت انتخاب بخش «مسابقه سینمای ایران» این جشنواره را معرفی کرد.

علیرضا رضاداد دبیر سی‌امین دوره جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان علی عبدالعلی‌زاده، غلامرضا رمضانی، سیروس حسن‌پور، آزیتا حاجیان و جواد حاتمی را به عنوان اعضای هیات انتخاب آثار بخش «مسابقه سینمای ایران» را در سی‌امین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان معرفی کرد.

* علی عبدالعلی زاده

متولد ۱۳۳۹ در ارومیه، فارغ التحصیل کارگردانی سینما از دانشگاه هنر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و تهیه‌کننده است. وی کارگردانی آثاری همچون «بازگشت به آینده»، «چگونه میلیاردر شدم»، «سرتو بدزد رفیق»، «سیزده گربه روی شیروانی»، «تارزن و تارزان» را بر عهده داشته است.

عبدالعلی‌زاده نویسندگی «بازگشت به آینده»، «سرتو بدزد رفیق»، «سیزده گربه روی شیروانی»، «تارزن و تارزان»، «ترانزیت»، «تعقیب» نویسنده و تهیه‌کنندگی فیلم‌های «سرتو بدزد رفیق»،  «تارزن و تارزان»، «تعقیب» را در کارنامه کاری خود دارد.

وی فعالیت‌هایی با عنوان عضو هیات انتخاب جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان همدان، کارشناس فیلمنامه و فیلم در گروه کودک و نوجوان بنیاد سینمایی فارابی را نیز در کارنامه داشته است.  

* غلامرضا رمضانی

متولد ۱۳۳۹ در اراک، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس حوزه کودکان و نوجوانان است. «فرار از اردو»، «گنجشکک اشی‌مشی»، «همبازی»، «سبز کوچک»، «قفل‌ساز»، «بازی»، «حیات»، «چرخ» و «عبور از تله» از آثاری است که رمضانی کارگردانی کرده است.

وی نویسندگی فیلم های «فرار از اردو»، «همبازی»، «سفر مرگ»، «سبز کوچک»، «قفل ساز»، «بازی»، «چرخ»، «عبور از تله»، «راز چشمه سرخ» را بر عهده داشته است.

* سیروس حسن پور

متولد 1341 در تهران، فارغ‌التحصیل مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی، کارگردان، تهیه‌کننده و نویسنده است. از جمله فعالیت‌های وی می‌توان به «بیا تا گل برافشانیم»، «رضایت‌نامه»، «کلاس اول»، «غاز مهاجر» و «تجربه» در سمت کارگردان و تهیه‌کننده اشاره کرد.

حسن‌پور در چند جشنواره داخلی و خارجی جوایزی کسب کرده است که از جمله آنها می‌توان به جایزه ویژه هیأت داوران کودک و در جشنواره کودک و نوجوان در فیلم کلاس اول، تندیس کتاب زرین در جشنواره بین‌المللی فیلم رشد در فیلم رضایت‌نامه، تندیس نقره‌ای در جشنواره قاهره، دیپلم افتخار در جشنواره رشد، جایزه ویژه هیأت داوران در جشنواره تونس در فیلم غاز مهاجر، تندیس طلائی و لوح تقدیر هیئت داوران انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان برای فیلم دهقان فداکار، جایزه سیفژ (مرکز بین‌المللی فیلمهای کودکان ونوجوانان) در جشنواره فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی پریکس دانوب در جمهوری اسلواکی و... اشاره کرد.

* آزیتا حاجیان

متولد ۱۳۳۶ در تهران، دانش آموخته کارشناسی کارگردانى تئاتر از دانشکده هنرهاى دراماتیک تهران است. آغاز فعالیت هنری او از ۱۳۵۴ با نمایش «خورشید خانم آفتاب کن» بود. از دیگر نمایش‌های او می‌توان به «بهرام چوبینه»، «ژاندارک»، «نسل آواره»، «نمایش بی کلام»، «دایره گچی قفقازی» و … اشاره کرد.

حاجیان فعالیت در سینما را از سال ۱۳۶۸ با فیلم دزد عروسک‌ها ساخته محمدرضا هنرمند آغاز کرد. وی در سال ۱۳۷۷در هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برای بازی در فیلم روبان قرمز به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در بخش بین‌الملل شد.

وی در فیلم‌های سینمایی «لاله»، «کیمیا و خاک»، «تاکسی نارنجی»، «سایه‌ها»، «دزد عروسک‌ها»، «خواب زمستانی»، «دیوار»، «محیا»، «آدم برفی»، «شمعی در باد»، «سفر جادویی» و مجموعه‌های تلویزیونی «روزهای بهتر»، «کیمیا»، «تا ثریا»، «آینه‌های نشکن»، «آپارتمان»، «امام علی (ع)»، «سال‌های مشروطه»، «دبیرستان خضراء»، «سفر سبز» و «ساعت شنی» ایفای نقش داشته است.

*جواد حاتمی

متولد 1352 در آمل، دانش آموخته دکترای روانشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران است و همکاری با گروه کودک شبکه یک به عنوان نویسنده و مشاور، همکاری با بنیاد سینمایی فارابی عضو شورای سیاستگذاری سینمای کودک از جمله سوابق حاتمی است.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها