از سوی انتشارات انقلاب اسلامی؛

کتاب «دعا» از منظر مقام معظم رهبری معرفی شد

انتشارات انقلاب اسلامی همزمان با ماه مبارک رمضان اقدام به معرفی تعدادی از عناوین مرتبط با این ایام کرده است.
کد خبر: ۲۴۱۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸ - 29May 2017
«دعا» از منظر مقام معظم رهبریبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، انتشارات انقلاب اسلامی همزمان با ایام ماه مبارک رمضان اقدام به معرفی کتاب «دعا» شامل بیانات مقام معظم رهبری در این‌باره کرده است که به این شرح است:

ماه عبادت و دعا و مناجات از منظر رهبر معظّم انقلاب در کتاب دعا

ماه رمضان، ماه روزه است؛ ماه نزول قرآن و انس با قرآن است؛ ماه عبادت و دعا و مناجات است که دعا مغز و روح عبادت است‏. (خطبه‌های نماز جمعه‌ تهران ۱۶ فروردین ۱۳۷۰)

ماه رمضان را مغتنم بشمارید. این روزها را با روزه‌دارى، و این شب‌ها را با ذکر و دعا به سر ببرید. فصل دعا هم، همین ماه مبارک است. اگرچه همیشه انسان باید با رشته‌ی دعا به خدا متّصل باشد، اما آیه‌ «وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادی عَنِّی فَإِنِّی قَریبٌ أُجیبُ دَعْوَة الدَّاعِ إِذا دَعانِ» در سوره‌ بقره، در خلال همین آیات مبارکه‌ مربوط به روزه و ماه رمضان است. در وسط آیات روزه و ماه رمضان، این آیه‌ی «و اذا سألک عبادى عنّى فانّى قریب» آمده، که همه‌ انسان‌ها و همه‌ بندگان را به دعا و توجّه سوق می‌دهد و دعوت می‌کند. (خطبه‌های نماز جمعه تهران ۱۰ فروردین ۱۳۶۹)

درباره‌ کتاب

انتشارات انقلاب اسلامی در قالب کتابی جامع و قابل استفاده با عنوان «دعا از منظر حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) رهبر معظّم انقلاب اسلامی»، مباحث مربوط به دعا و ذکر و مناجات و جایگاه آن در منظومه‌ عقاید الهی را در بیانات ایشان منتشر کرده است. این اثر در ۱۵۰ صفحه و در پنج فصل کلی، به کوشش علیرضا برازش گردآوری و تدوین شده و در ذیل هر فصل، زیرعنوان‌ها و ریزموضوعات مربوط به آن جای گرفته است.

دعا چیست و چه انواع و مصادیقی دارد؟ خدا را چگونه بخوانیم و در دعاها از او چه بخواهیم؟ آیا دعا رقیب ابزارهای مادی است یا در طول آنها؟ آیا دعا ضرورتاً همیشه با حاجت خواستن همراه است؟ آداب و شرایط دعا و شرایط استجابت آن چیست؟ وجوه معنایی استجابت دعا چیست؟ بهترین زمان‌ها و موقعیت‌ها برای دعا چه زمان‌هایی هستند؟ دعا چه فواید و دستاورهایی برای آدمی دارد؟ و…. این‌ها بخشی از مهم‌ترین مسائلی است که در این اثر از لسان رهبر معظّم انقلاب اسلامی مورد تبیین و تحلیل قرار گرفته است.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه تهیّه آثار این انتشارات می توانند با شماره تلفنهای ۶۶۴۹۳۵۴۸ و ۶۶۴۸۳۶۹۵ تماس حاصل نمایند و یا به اینجا مراجعه کنند.

 
انتهای پیام/ 161
نظر شما
پربیننده ها