رژیم صهیونیستی موشک «حیتس 3» را آزمایش می‌کند

رژیم صهیونیستی قصد دارد که اولین آزمایش موشک «حیتس 3» را در ایالت آلاسکای آمریکا انجام دهد.
کد خبر: ۲۴۳۱۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸ - 12June 2017
به گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس رژیم اسرائیل خود را جهت آزمایش موشک ضد موشک «حیتس 3»  در ایالت آلاسکای آمریکا با همکاری آژانس دفاع موشکی این کشور آماده می‌کند.

شبکه تلویزیونی دوم رژیم صهیونیستی گزارش داد: این آزمایش در طول چند ماه در مرکز آزمایش‌های «کودیاک» در ایالت آلاسکا انجام خواهد شد و این موشک با موشک‌های بالستیک فرضی مقابله خواهد کرد و با آنها هنگام پرواز، شبیه موشک‌های پیشرفته ایران برخورد خواهد کرد.

این شبکه افزود: انتخاب آلاسکا از این جهت است که منطقه‌ای بزرگ و نسبتا دور افتاده به شمار می‌رود و بدون اینکه به کسی آسیب برسد و یا زیان وارد شود، می‌توان بعد از انجام ماموریت مقابله با موشک‌های فرضی، ترکش‌ها و بقایای موشک‌های مورد آزمایش را جمع آوری کرد.

شبکه تلویزیون رژیم اسرائیل به نقل از برخی منابع در مرکز آزمایش موشک «حیتس 3» گفت: هزینه این آزمایش تا 80 میلیون دلار می‌رسد که نیمی از آن را آمریکا پرداخت خواهد کرد.

انتهای پیام/ 411
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار