یادداشت/ فرشته حاجی زاده؛

شهدا افسران آتش به اختیار نظام و انقلاب از گذشته تا کنون

افسران جوان آتش به اختیار باید مدبرانه و هوشیارانه در برابر انحرافات اقدام کنند، درست و دقیق تصمیم بگیرند به دنبال جاه و مال و مقام نباشند و هدف خود را خدایی کنند، تا به سر منزل مقصود برسند.
کد خبر: ۲۴۳۵۰۲
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۰ - 15June 2017

شهدا افسران آتش به اختیار نظام و انقلاب از گذشته تا کنونگروه حماسه و جهاد دفاع پرس– فرشته حاجی زاده؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر با دانشجویان کلید واژه ای مهم و اساسی و تاثیر گذار را مطرح کردند و فرمودند: قرار شد شما افسران جوان جنگ نرم باشید، آنجایی که احساس می‌کنید دستگاه مرکزی اختلالی دارد و نمی تواند درست مدیریت کند، آنجا آتش به اختیارید ؛ یعنی باید خودتان تصمیم بگیرید، فکر کنید، پیدا کنید، حرکت کنید، اقدام کنید.

کلید واژه ی آتش به اختیار، واژه ای مهم و کاربردی این روزهاست که در بین جوانان و فعالان فرهنگی رواج پیدا کرده است.

البته این کلید واژه قبلا هم به شکل دیگری در فرمایشات رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) هم مشاهده شده بود آنجا که ایشان در وصیت نامه ی خود فرمودند: كنون وصيت من به مجلس شورای اسلامی در حال و آينده و ریيس جمهور و رؤسای جمهور مابعد و به شورای نگهبان و شورای قضايی و دولت در هر زمان، آن است كه نگذارند اين دستگاههای خبری و مطبوعات و مجله ها از اسلام و مصالح كشور منحرف شوند. و بايد همه بدانيم كه آزادی به شكل غربی آن، كه موجب تباهي جوانان و دختران و پسران می‌شود، از نظر اسلام و عقل محكوم است. و تبليغات و مقالات و سخنرانيها و كتب و مجلات برخلاف اسلام و عفت عمومی و مصالح كشور حرام است. و بر همه ما و همه مسلمانان جلوگيری از آنها واجب است.

و از آزاديهای مخرب بايد جلوگيری شود. و از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسير ملت و كشور اسلامي و مخالف با حيثيت جمهوری اسلامی است، به طور قاطع اگر جلوگيری نشود، همه مسئول مي‌باشند. و مردم و جوانان حزب‌اللهی اگر برخورد به يكي از امور مذكور نمودند به دستگاههای مربوطه رجوع كنند و اگر آنان کوتاهی نمودند، خودشان مکلف به جلوگیری هستند. خداوند تعالی مددکارهمه باشد.

امام (ره) در این قسمت از فرمایشاتش به خوبی کلید واژه ی آتش به اختیار رهبری را برای ما تفسیر می‌کند و مسیر روشن و راه را برای ما معلوم می‌کند.

افسران جوان آتش به اختیار باید مدبرانه و هوشیارانه در برابر انحرافات اقدام کنند، درست و دقیق تصمیم بگیرند به دنبال جاه و مال و مقام نباشند هدف خود را خدایی کنند تا به سر منزل مقصود برسند و با توجه به فرمایش شهید بهشتی که گفتند: «در این انقلاب کار برای انجام دادن بدون اینکه هیچ پست و سمت و ابلاغی در کار باشد زیاد هست» باید این موضوع را سر منشا کارها و فعالیت‌ها قرار داد تا بتوان در هر جایی از فساد و انحراف و بی فکری دستگاه ها و جریانات جلوگیری کرد و آتش به اختیار بود.

شهدا نیز در این عرصه شاید مفهوم و معنای واقعی انسان های آتش به اختیار بودند و هستند آنجا که بدون هیچ نام و نشان و ترسی به خط زدند تا دشمن را سرکوب کنند.

آنجا که از دشمن گذشتند و برای امروز ما چشم و گوش و دیدن و شنیدن و شناختن شدند تا امروز ما بهتر باشد.

آنها برای همه چیز آماده بودند و همه جا و در همه ی عملیات ها جلوتر از دیگران قدم برداشتند و به معنای واقعی کلمه آتش به اختیارهای زمان خودشان بودند.

به دنبال منصب و مقام و سمت نبودند از انحرافی که قرار بود از طریق دشمن به ما برسد جلوگیری کردند و خیلی از آنها بدون هیچ نام و نشانی از بین رفتند.

آنجا که بدون کمترین امکاناتی و بدون هیچ دستور حکومتی و خودجوش و خودخواسته به قلب دشمن نفوذ کردند و استوارانه ایستادگی کردند.

ماجرای آن روزها، امروز هم برای ما معنا دارد امروز هم افسران جوان باید گوش به زنگ ولی خود باشند باید دلاورانه و شجاعانه از انحرافات دشمن جلوگیری کنند هر کدام باید برای خود فرمانده ای باشند باید به تعبیر حضرت آقا آنجا که حقی از کسی ذائل میگردد آنجا که انحرافی شکل گرفته آنجا که فسادی هست آنجا بی عدالتی غوغا می‌کند خودشان آتش به اختیار باشند.

جنگ، جنگ است فقط نوع آن فرق کرده است دفاع، هم همان دفاع مقدس است فقط روش آن متفاوت شده پس همگان توجه کنند و آنجا که باید، آتش به اختیار نظام و کشور باشند.

و معنای واقعی این کلمه و کلید واژه را مدبرانه و با فکر و تدبیر به دشمنان نشان دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها