به گزارش خبرنگار بینالملل
دفاع پرس، نیروهای سوری و عراقی طی روزهای اخیر پیشروی قابل توجهی در دو طرف مرزهای دو کشور داشتهاند. نیروهای ارتش، پلیس و بسیج مردمی عراق همزمان در دو جبهه در استانهای نینوا و الانبار در غرب این کشور، که دارای مرزهای مشترک با سه کشور ترکیه، سوریه و اردن هستند، با عناصر داعش درگیر شدند و آنان را از بخش قابل توجهی از مناطق اشغالی به عقب راندند.
از جمله این عملیاتها، میتوان به عملیاتهای آزادسازی نواحی غرب استان موصل نظیر قیروان و بعاج علاوه بر پاکسازی بخش عمدهای از نواحی غرب شهر موصل اشاره کرد.
در سوی دیگر میدان، ارتش سوریه و نیروهای متحد آن در جبهه مقاومت اسلامی (بویژه حزبالله لبنان و لشکر فاطمیون افغانستان) دست به دو پیشروی گسترده زدند. در جبهه شمالی، نیروهای ارتش سوریه وارد استان رقه شدند و داعش را از آخرین سنگر خود در شرق حلب (شهر مسکنه) بیرون راندند.
در جبهه مرکزی در صحرای سوریه نیز پس از بازپسگیری هزاران کیلومتر مربع از نیروهای داعش، نیروهای ارتش سوریه در حال پیشروی به سمت شهر سخنه آخرین دژ تروریستها در استان حمص هستند. با ورود ارتش سوریه استان رقه و پیشروی گسترده در استان حمص، کاملا واضح است که استان دیرالزور بزرگترین هدف ارتش سوریه در مرحله بعدی خواهد بود. این استان اهمیت بسیار زیادی برای تروریستها دارد.
وجود داعش در دیرالزور این امکان را به دولتهای غربی و مرتجعین عرب میدهد که امکان عملیاتهای تروریستی در خاک سوریه همواره فراهم باشد علاوه بر اینکه با وجود هممرز بودن این استان با استان الانبار عراق، که یکی از پایگاههای مهم فعالیتهای گروههای تروریستی تکفیری از زمان اشغال عراق توسط آمریکا تا امروز است، زمینه برای حملات مجدد این گروهک تروریستی در خاک این کشور فراهم میشود.
استان دیرالزور علاوه بر فعال نگه داشتن اقدامات تروریستی در دو سوی مرز، نقش یک مرکز فرماندهی برای تروریستهای وابسته به داعش در دیگر نقاط جهان خصوص شمال و غرب آفریقا ایفا میکند.
در سمت دیگر میدان، کردها اقداماتی برای جداییطلبی و تلاش برای کشور مستقل کردستان، که بخشی از پروژه آمریکا برای سیطره بر غرب آسیا است، را در عراق آغاز کردهاند. هدف مقامات اربیل از این اقدام، تلاش برای کسب استقلال از دولت و فراهمکردن زمینه برای ایجاد اتحاد با کردهای سوریه و ایجاد کشور واحد پس از تقسیم قدرت میان رهبران کردهای دو طرف مرز است.
این موضوع از سوی دولتهای عراق، سوریه، ترکیه، ایران و روسیه به شدت رد شده است. چهار دولت مذکور هر نوع راهکار حل بحران در سوریه و عراق را منوط به حفظ تمامیت ارضی این دو کشور و تلاش کردها برای ایجاد کشوری جدید از دل کشورهای موجود را به طور کامل مردود میدانند.
ائتلاف عبری- عربی- غربی برای حفظ درگیریها در داخل جهان اسلام، نیاز به بقای گروههای تکفیری در منطقه غرب آسیا دارد تا این ناحیه از جهان هرگز نتواند آسایش داشته باشد و در نتیجه متوجه نبرد با رژیم جعلی صهیونیستی به عنوان مرکز اصلی تروریسم دولتی در جهان نشود.
به همین دلیل از تمام ابزارهای ممکن برای فعال کردن گروههای شبهنظامی با دیدگاهها و شیوههای تند و تروریستی حمایت میکند. تنها چیزی که در مورد این گروهها تفاوت دارد، نام و پرچم آنها است و در دیگر موارد تشابه کاملی میان آنان وجود دارد مخصوصا هدف آنان که خدمت به جبهه استکباری تحت رهبری شبکه بینالمللی صهیونیسم است.
انتهای پیام/ 421