وی با اشاره به اینکه محورهای هراز، چالوس و فیروزکوه ظرفیت بالایی برای تردد ندارند، گفت: در صورت اشباع، شاهد کندی شدید حرکت خواهیم بود و در زمان پیک ترافیک بهتر است، مسافران این مسیرها را برای تردد انتخاب نکنند.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: همکاران پلیس راهور، برای تسهیل تردد در جادهها، محدودیتهایی را ایجاد کردهاند و احتمالا در دو مرحله جاده چالوس به سمت شمال یک طرفه خواهد شد اما این محدودیت کفایت نمیکند؛ تجربه سالهای گذشته نشان داده مسافران نباید زمان برگشت خود را به روزهای پایانی تعطیلات موکول کنند.
خروج از جاده به علت خستگی، 40 درصد تصادفات تابستانی
رئیس پلیس راه راهور ناجا با بیان اینکه طبق آمار، 40 درصد از تصادفات تابستانی مربوط به خروج خودروها از جاده و واژگونی آنها بوده است، گفت: در بعضی استانها مانند خراسان رضوی، اصفهان، سمنان، فارس، کرمان، یزد، خراسان جنوبی به دلیل صاف و کفی بودن جادهها، یکنواخت بودن مسیرها و نیز گرمای تابستان، درصد واژگونی خودروها بیشتر از سایر مسیرهاست؛ 70 درصد واژگونی خودروها در مسیرهای این استانها رخ میدهد.
وی افزود: به هموطنان توصیه میکنم قبل از تردد در این مسیرها استراحت کافی داشته باشند و در توقفگاههای مناسب در طول سفر حتما توقف کرده و استراحت کنند تا شاهد واژگونی کمتر خودروها باشیم.
سردار حمیدی از هموطنان خواست هنگام تردد از جادههای کوهستانی صبر و تحمل بیشتری به خرج دهند و زمان بیشتری را برای سفر خود در این ایام در نظر بگیرند.
چه روزی سفر کنیم؟
رئیس پلیس راه راهور ناجا با بیان اینکه دو روز مانده به عید فطر و یک روز بعد از عید فطر زمان مناسبتری برای شروع و اتمام سفرهاست، خاطرنشان کرد: روز عید فطر و یک روز قبل از آن، معمولا پرترافیکترین روزها برای محورهای هراز و چالوس و قزوین به سمت رشت است.
وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر ترافیک در کدام محورها بیشتر است، گفت: هنوز حجم ترافیک در جادهها بالا نیست، برای مثال محور چالوس، پرحجم اما روان است.