به گزارش دفاع پرس از مازندران، جلسه هماهنگی یادواره شهدای تخریب شمال کشور به محوریت سردار شهید «محمدرحیم بردبار»، با حضور دکتر «علیرضا یونسی» معاون سیاسی-امنیتی استاندار مازندران، سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، «عباسعلی رضایی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، «جعفر احمدی» فرماندار نکا و چند تن دیگر از اعضای جلسه در محل فرمانداری شهرستان «نکا» برگزار شد.
«جعفر احمدی» فرماندار نکا در این جلسه اظهار داشت: یکی از اساسیترین راههای زنده نگاه داشتن راه شهدا، گرامیداشت و بزرگداشت یاد این عزیزان، درقالب یادوارهها است و هدف از برگزاری یادواره شهدا، فراموش نشدن ارزشهای اسلامی است که شهدا برای ما به ارمغان آوردهاند.
احمدی افزود: شهدا منشأ خیر و برکت هستند و برکات برگزاری یادواره شهدا هم شامل حال مردم است.
وی تصریح کرد: برگزاری یادواره شهدا در تربیت نسلهای جدید که ایام جنگ را درک نکردهاند تأثیرگذاری فراوانی دارد، یادواره شهدا بهنوعی ترجمه دوران ایثارگری و شهادت برای نسل جدید است که بیش از هر زمان دیگر به این برنامهها نیاز دارد.
فرماندار نکا ادامه داد: برگزاری یادواره شهدا، راهی مؤثر در تربیت نسل جدید است، یادواره شهدا بهعنوان اقدام مؤثر و ریشهدار باید تلقی کنیم تا اقشار مختلف با خلوص نیت در این برنامه حضور یابند.
احمدی گفت: فرمانداری به همراه سایر بخشهای مرتبط و مسئول، آماده برگزاری باشکوه یادواره شهدای تخریب شرق مازندران است، و این افتخار نصیب مردم شهرستان نکا شد که میزبان یادواره شهدای تخریب شرق مازندران هستند.
فرماندار نکا خاطرنشان کرد: اینکه امروز امنیت، آرامش و آسایش در نظام اسلامی حاکم است، چنین وضعیتی برگرفته از خون شهدا است که مردانه برای دفاع از اسلام و تأمین امنیت کشور پایداری کردند و ذلت را نپذیرفتند و جانشان را از طبق اخلاص با بصیرت، معرفت و ایمان به خدا تقدیم این انقلاب و نظام اسلامی نمودند. اخلاق و تواضع یکی از ویژگیهای برجسته شهدای تخریب چی بود. تمامی رفتار، کردار و گفتار این شهدا در مسیر خدا بود و همین عوامل اشتیاق آنها به شهادت سوق داد.
وی همچنین عنوان داشت: تخریبچیها شجاعترین و آمادهترین نیروها برای شهادت بودند و مجموعه عملیات پرخطر و حساس گشودن معبر و محور عملیات حتی قبل از نیروهای اطلاعاتی و شناسایی برعهده گروه تخریب بود.
احمدی افزود: شهدای تخریب چی در دوران دفاع مقدس در واحدهای تخریب یگانهای عملیات فعالیت داشتند و در عین پیشتازی همیشه در گمنامی به سر میبردند.
فرماندار نکا تصریح کرد: رزمندگان تخریبچی هنگام عملیات همیشه جزو نخستین نفرات بودند که معبر را برای رزمندگان باز میکردند، بیشترین ترکشها، انفجارها، نابینایی و قطع نخاع برای رزمندگان تخریبچی بود. در مظلومیت این رزمندگان همین بس که به خاطر اینکه بیشتر عملیات آنان شبانه و امکان لو رفتن آن بود، فیلم از آنان ضبط نشده است.
وی ادامه داد: واحد تخریب از نخستین واحدهایی بود که بعد از آغاز جنگ شکل گرفت، و در هر عملیاتی تخریبچیها پیشگام بودند و بدون وجود آنها نیروهای دیگر برای عملیات امکان فعالیت نداشتند و البته با پایان دفاع مقدس مأموریت تخریبچیها به پایان نرسید و این رزمندگان از جان گذشته، برای پاکسازی مناطق آلوده دوباره پا به میدان گذاشتند.
احمدی عنوان کرد: مناطق آلوده از مین، مواد منفجره و بمب و گلولههای عمل نکرده خمپاره، توپ و دیگر سلاحها، باید پاکسازی میشد که فقط کار تخریبچیها بوده و هست که بعد از پایان دفاع مقدس حدود 2 هزار نیروی تخریب آموزش دیدند تا پاکسازی مناطق آلوده را ادامه دهند و همچنان باب شهادت برای تخریبچیها گشوده است.
خاطرنشان میشود، یادواره شهدای تخریب شمال کشور به محوریت سردار شهید محمدرحیم بردبار در تاریخ 15 تیرماه در آستان مقدس تکیه نارنج باغ برگزار میشود.
انتهای پیام/