دفاع پرس گزارش می‌دهد؛

اسلام هراسی مدعیان حقوق بشر؛ عامل شهادت بانوی محجبه اسلامی

«مروه شربینی» قربانی مدعیان حقوق بشری شد که با اسلام هراسی‌ها غربی‌ها به دلیل داشتن حجاب در یکی از دادگاه‌های آلمان به 18 ضربه چاقو و در حالی که باردار بود، به شهادت رسید.
کد خبر: ۲۴۵۶۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۹ - 30June 2017
به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، نهم تیر ماه سالروز شهادت بانو «مروه شربینی» است که به عنوان شهید شاخص حجاب و عفاف در کشورهای اسلامی شناخته می‌شود.
 
این بانوی شهید اهل بندر اسکندریه مصر و فرزند پدر و مادری شیمی‌دان است. او در دوران جوانی عضو تیم ملی هندبال مصر نیز بود و در سال 2003 و در سن 26 سالگی و پس از ازدواج به همراه همسرش ساکن آلمان شد. همسر وی وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاه‌های آلمان بود.
 
در مورد نحوه شهادت این بانوی مصری بیان داشته‌اند که در سال 2009، مروه در پارکی مشغول بازی با کودک خود بود و به دلیل اینکه حجاب داشته است، «آلکس وینز» یک آلمانی روس تبار، وی را تروریست و فاحشه اسلامی خطاب می‌کند. مروه از آن فرد آلمانی به دادگاه شکایت می‌کند و دادگاه رای به او می‌دهد اما آن فرد نظر دادگاه را نمی‌پذیرد و تقاضای تجدید نظر می‌کند و در دادگاه تجدید نظر وینز در جلوی چشمان قاضی و سایر حاضران به مروه حمله کرد و با 18 ضربه چاقو، وی را به شهادت رساند. مروه در شکم خود یک فرزند سه ماهه نیز داشت که در پی این حادثه سقط شد.
 
اسلام هراسی مدعیان حقوق بشر؛ عامل شهادت بانوی محجبه اسلامی
شهیده شربینی و کودک سه ساله‌اش
 
همسر شربینی نیز که در دادگاه حضور داشت، تلاش کرد تا مروه را نجات بدهد اما آن مهاجم به وی نیز چند ضربه چاقو وارد می‌کند و سپس پلیسی که برای دفع متجاوز به دادگاه خوانده شده بود، ادعا شده است به اشتباه همسر مروه را هدف گلوله اسلحه خود قرار داد.
 
مروه فرزند سه ساله‌ای نیز داشت که شاهد به شهادت رسیدن مادرش بود. وی به مدت سه سال پس از این حادثه، تحت مراقبت روانشناسان بود.
 
پیام‌های شهیده‌ی حجاب
 
از این رو سالروز شهادت این بانوی مسلمان و محجبه که در دفاع از اعتقادات خود و دین اسلام به شهادت رسید، به عنوان روز حجاب و عفاف شناخته می‌شود. این مقاومت بانوی مسلمان در یک کشور غربی برای دفاع از اعتقادات خود این پیام‌ها را برای دیگران مسلمان دارد که نخست یک زن مسلمان نباید بگذارد هر کس و با هر نگرشی شخصیت او را مورد توهین قرار بدهد و در برابر توهین او، با اقدامات قانونی ساکت ننشیند. دوم اینکه حجاب و عفاف زینت ارزنده‌ای برای هر بانو است که برای داشتن آن زینت باید تلاش کرد.
 
اسلام هراسی مدعیان حقوق بشر؛ عامل شهادت بانوی محجبه اسلامی 
 
سکوت مدعیان حقوق بشر
 
اما سوال برانگیز بود که چرا مدعیان حقوق بشر و آزادی، در رابطه با این جنایت که در قبال یک زن باردار و آن هم در دادگاه انجام شد، سکوت کردند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این خصوص فرمودند:‌ «در خیابان‌های پایتخت‌های اروپایی الان نفری که اندکی حجابش را مراعات کرده مورد تهاجم قرار می‌گیرد و مجروح می‌کنند و می‌کشندش و کسی جرات نمی‌کند بگوید چرا!»
 
رسانه‌های آلمانی نیز اخبار این حادثه را پوشش ضعیفی دادند؛ رسانه‌هایی که گاهی برای یک اتفاق کوچک جوسازی‌های بسیاری انجام می‌دهند. این پوشش ضعیف رسانه‌ای حتی صدای نویسنده روزنامه گاردین انگلیس را هم در آورد. وی نوشت: رسانه‌های آلمانی در ابتدا در صفحات پشتی خود به این رویداد پرداختند و پس از اعتراضات شدید هزاران مصری در قاهره بود که دولت فدرال آلمان، که تقریبا به مدت یک هفته سکوت کرده بود، در بیانیه‌ای تأسف خود را از این حادثه اعلام کرد.
 
اسلام هراسی مدعیان حقوق بشر؛ عامل شهادت بانوی محجبه اسلامی 
 
بدون شک اگر این حادثه تروریستی در یک کشور غیر اروپایی و به خصوص در یکی از کشورهای اسلامی صورت می‌گرفت، آنچنان جنجال رسانه‌ای توسط همین بنگاه‌های خبری انجام می‌شد که تا چندین روز این حادثه، خبر یک تمامی رسانه‌ها بود و حال اگر آن فرد کشته شده یهودی بود، تمام رسانه‌های جهان را سیاهپوش می‌کردند.
 
«اسلام هراسی» غربی‌ها عامل این حادثه تروریستی
 
در رابطه با عامل این حادثه و اینکه چرا آن آلمانی روس تبار به خود جرات داده است که به یک بانوی مسلمان توهین کند، اسلام هراسی توسط غربی‌ها و رسانه‌های آنان عنوان شده است. شورای مرکزی مسلمانان در آلمان نیز در پی این جنایت عنوان کرد که قتل شربینی به دلیل افزایش «اسلام هراسی» بوده که در اینترنت به وضوح قابل مشاهده است.
 
اسلام هراسی مدعیان حقوق بشر؛ عامل شهادت بانوی محجبه اسلامی
مراسم تشییع شهیده شربینی در مصر
 
لذا شهیده «مروه شربینی» علاوه بر اینکه به عنوان شهید حجاب و عفاف شناخته می‌شود، نماد اعتراض به اسلام ستیزی غرب نیز است.
 
انتهای پیام/211
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار