سالروز ولادت شهید (22)؛

مکتب اسلام را تخصصی بیاموزید

شهید «سید احمد حسینی» در فرازی از وصیت‌نامه خود می‌نویسد: برای کوتاه شدن دست استکبار خون‌خوار، تخصصی بياموزيم؛ تخصصی که پايه و مبدأ آن اعتقادی باشد و تخصص بدون داشتن اعتقاد به اسلام راستين معنا پيدا نخواهد کرد.
کد خبر: ۲۴۵۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹ - 01July 2017

مکتب اسلام را تخصصی بیاموزید

به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، امروز دهم تیرماه 1396 است و همزمان با این تاریخ، تعداد 28 نفر از شهدای استان مرکزی قدم به عرصه حیات گذاردند، که شهیدان «منصور آبسواران»، «شکرالله آقازیارتی»، «سید علی اکبر احمدی سیاوشانی»، «حسن انصاری»، «حیدرعلی اوجاقلو»، «صفرعلی اکبری»، «سید غلام رضاباشی»، «سید احمد حسینی»، «حسین راهی»، «محمد زارع نعمتی»، «شعبان علی سالاری»، «رمضان سبک پا»، «عبدالله سرلک»، «اسماعیل شاه کرمی»، «تاروردی شریفی»، «سهل‌علی شویگلو»، «صحبت الله رضایی»، «ایوب عابدی»، «رمضانعلی عبدالحسینی»، «عباس عربی زاده»، «نادعلی غفاری سنج»، «محمد قاسمی»، «آیت الله کریم پور»، «غلامرضا مرادی»، «غلامحسین میرزایی»، «سید جمال میرطیبی»، «علیرضا هدایتی»، «احمد کریمی شهدایی» هستند که در این تاریخ سالگرد ولادتشان است.

دهم تیرماه 1324 بود که در روستای «قاسم آباد»، «سید احمد» در خانواده حسینی به دنیا آمد.

چند سالی را درهمان روستا سپری كردند و بعد به اراک آمدند.

سید احمد درسش را تا پایان تحصیلات ابتدایی خواند و 15 ساله بود كه مادرش را از دست­ داد و سرپرستی آن‌ها را خانم برادرش برعهده گرفت.

بعد از مدتی ازدواج کرد و خیاطی را حرفه خود قرار داد و با توجه به علاقه‌اش به فعالیت‌های مذهبی عضو شورای مسجد شد.

سال 1359 بود كه به عنوان متصدی خدمات عمومی به استخدام آموزش و پرورش درآمد و بعد از آن در سن 37 سالگی با عشقی سرشار از پروردگار به جبهه رفت.

از علایق دنیوی گذشت و با وجود سه فرزند، قدم در راهی گذاشت كه می­‌دانست به لقاءالله میرسد، او می‌گفت‌ وقتی فرزندانم مادر بالای سرشان است و از آن‌­ها مراقبت می­‌كند پس من وظیفه دارم به جبهه بروم تا از دین و ناموس و وطنم دفاع كنم.

احساسی درونی و حسی عجیب او را به راهی برد كه روشنی دریچه خوشبختی از انتهای آن آشکار بود، نسیم دلنواز وصال او را نوازش می‌داد و او سرمست از همه لذت‌های معنوی در تاریخ 6 خردادماه سال 61 در حالی که در عملیات «کربلای 5» حضور داشت به دیار سرخ عاشقان شتافت و دو دختر و یک پسر تنها یادگاران وی شدند.

فرازی از وصیت‌نامه شهید سید احمد حسینی:

همان‌طور که در حدیث معصوم «الدنيا مزرعة الآخرة» بیان شده است، مهم‌ترین و نزدیک‌ترین راه رسیدن به هدف مقدس؛ شهادت است و شهادت کوتاه‌ترین راه کمال هر مسلمان است.

ما برای حفظ حیات اعتقادی‌مان در این مبارزه مقدس، نیاز به این داریم که مکتب راستین را که تا پای جان برایش پیش می رویم، بشناسیم.

زیرا که اگر شناخت صحیح و اصولی نسبت به مکتب داشته باشیم در این راه مقدس هیچ‌گاه به انحراف نخواهیم رفت، بنابراین باید علوم اسلامی را فرا گیریم، قدر قرآن این کتاب آسمانی و سنت پیامبر (ص) و ائمه (ع) را بدانیم و بیاموزیم و به آن عمل کنیم و برای کوتاه شدن دست استکبار خون‌خوار، تخصصی بیاموزیم، تخصصی که پایه و مبدأ آن اعتقادی باشد و تخصص بدون داشتن اعتقاد به اسلام راستین معنا پیدا نخواهد کرد.

و سخن بعد به خانواده معظم و بزرگوار شهدا است که: «ای مادران شهدا، اسراء و مفقودین! من می‌خواهم به شما بگویم که شما از مکتبی پیروی می‌کنید که در آن برای کوچک‌ترین کارهایتان نیز الگو وجود دارد، زیرا اگر مصیبت وارده به خود را، ای مادر پنج شهید! با زینب (س) مقایسه کنی، همه مشکلات حل خواهد شد، زیرا که آن شیرزن کربلا همه مصیبت‌ها را تحمل کرد: شهادت، اسارت و تهمت!»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها