پدافند هوایی اجازه هیچ تعرضی به این کشور و مردم را نخواهند داد

رئیس اداره عقیدتی - سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء تاکید کرد: پدافند هوایی ارتش اجازه هیچ تعرضی به این کشور و مردم را نخواهد داد.
کد خبر: ۲۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵ - 28August 2013

پدافند هوایی اجازه هیچ تعرضی به این کشور و مردم را نخواهند داد

به گزارش  خبرگزاری دفاع مقدس، محمدعلی انصاری رئیس اداره عقیدتی  سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء ارتش، صبح امروز در مراسم انس با قرآن کریم که به مناسبت 10 شهریور سالروز پدافند هوایی ارتش در حسینیه جماران برگزار شد، اظهار داشت: دنیا اگر به دنبال حقانیت اسلام است، توجه خود را به قرآن معطوف کند و برای درک چنین فضای نورانی حقیقتا باید به قرآن رجوع کرد.
 
وی با بیان اینکه در تمام دنیا  رسم این است و هر کس به دنبال قدرت و کسب ثروت است که از معنویات قرآن به دور است، ادامه داد: بسیاری از قدرتها و دعواها و نزاعها بر سر حکومتداری برای رسیدن به مطامع دنیاست، اما بزرگترین نعمتی که خداوند در انسان قرار داده قدرت تشخیص و عقل سلیم است تا او راه را درست تشخیص دهد و گرفتار ظلم و طغیان و بیعدالتی نشوددر اصل ما باید با قراردادن راه کارهای قران در زندگی مان راه درست را انتخاب کنیم .
 
رئیس اداره عقیدتی  سیاسی پدافند هوایی خاتمالانبیاء در مورد وضعیت سوریه اشاره ای داشت و خاطرنشان کرد: شیطنت بزرگی که آمریکا در سوریه انجام میدهد، عینا مظهر جبهه باطل است که از آن سر دنیا آمدهاند و چند سالی یک کشور مسلمان را با یک جنگ داخلی خانمان سوز درگیر کرده و قصدش ضربه زدن به جبهه حق استو این نشانه ی باطل بودن این غاصبگران است جرم مردم مظلوم فلسطین ،مردم آزاده ی سوریه هم همین است که طرف دار حق هستند و در ستیزند با باطل .


وی  بهانه آمریکا برای حمله به سوریه  را یک بهانه ساختگی و ساخته شده  دانست و افزود : با نگاه به عملکرد چند سال گذشته ی آمریکا  به وضوح میفهمیم که آنها در جبهه باطل هستند و قرآن کریم نیز از آنان به عنوان طاغوتیان نام برده است.
 
انصاری در بخش پایان سخنانش با اشاره به سادهزیستی امام و علاقهاش به تلاوت قرآن کریم گفت: حقیقتا امام در ترویج فرهنگ استواری در برابر کاخنشینان نقش با اهمیتی داشت.  امام دنیا را تکان داد و امروز مردم آزادیخواه سوریه امام را الگو، رهبر، پیشوا و شاگرد خلف ایشان یعنی مقام معظم رهبری را نماد نهضت آزادیخواهی میدانند.
 
وی تصریح کرد: به استکبار میگوییم که ملت ایران و نیروهای مسلح و بهخصوص پدافند هوایی ارتش که مسئولیت سنگین دفاع از آسمان جمهوری اسلامی ایران را دارد تا روزی که قرآن دارد و همیشه آن را خواهد داشت و تا روزی که فرماندهشان شاگرد مکتب قرآن و امام است، اجازه هیچ تعرضی به این کشور و مردم را نخواهند داد.
 

برچسب ها: دفاع مقدس
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین