شهید آقابابایی: دفاع از آیت‌الله خامنه‌ای، دفاع از علی (ع) و فرزندان اوست

شهید آقابابایی در وصیت‌نامه خود آورده است: عزیزانم بدانید که دفاع از ولایت فقیه و مقام معظم رهبری آیت الله خامنه‌ای، دفاع از علی (ع) و فرزندان اوست و این محقق نمی‌شود جز با تلاشی صادقانه در اجرای اوامر بر حق ایشان، عزیزانم بدانید که دشمنان قسم خورده انقلاب وقتی مایوس می‌شوند که بدانند شما مردانه در پشت سر رهبر و قائد خود ایستاده‌اید و از او پیروی می‌کنید.
کد خبر: ۲۵۰۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱ - 31July 2017

وصیت‌نامه شهید اکبر آقابابایی / اسلام بدون ولایت یعنی اسلام بدون علی (ع)

به گزارش خبرنگار ساجد دفاع‌پرس، وصیت‌نامه‌های شهدا چراغ راهی است که این روز‌ها پس از گذشت سال‌ها از پایان جنگ تحمیلی، همچنان راه را برای کسانی که می‌خواهند پای خود را جای پای شهدا بگذارند، مشخص می‌کند. در این راستا، یکی از شهدایی که در وصیت‌نامه او نکات ارزنده‌ای می‌یابیم، «اکبر آقابابایی» است که ۴ فروردین سال ۱۳۴۰ در اصفهان دیده به جهان گشود و ۵ شهریور سال ۱۳۷۵ در بیمارستان «شهید لبافی‌نژاد» تهران بر اثر عوارض ناشی از مصدومیت شیمیایی به شهادت رسید؛ مجاهد دلاوری که در دوران دفاع مقدس فرماندهی عملیات ناحیه شمال غرب و کردستان و فرماندهی تیپ ۱۸ الغدیر و پس از دوران دفاع مقدس نیز فرماندهی نیروی قدس سپاه را در کارنامه مجاهدت‌های خود دارد.

وصیت‌نامه شهید «اکبر آقابابایی»

«بسم رب الشهداء و الصدیقین

الذین هاجروا و جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا

خداوند باری‌تعالی را شاکرم که این حقیر سراپا تقصیر را هدایت فرموده و در مسیر این راه حق و اسلام عزیز قرار داد که اگر هدایت و رحمت او نبود، بنده‌ای ضعیف چون من به ورطه‌ی هلاکت می‌افتاد.

این وصیت را در حالی می‌نویسم که عازم ماموریتی هستم به منطقه‌ای که اسلام عزیز سال‌ها در غربت به سر برده است و برای رشد آن نیاز به جهاد و شهادت است. از او که صاحب مرگ و حیات است، خواستارم این حقیر گنه‌کار را به لطف و مرحمت خود بخشیده و شهادت که فخر اولیای الهی است را نصیبم گرداند.

این جانب اکبر آقابابایی فرزند حسینعلی به خانواده و دوستان عزیزم سفارش می‌کنم دست از اسلام عزیز برنداشته و اسلام عزیز را که سال‌ها در غربت بوده یاری کنند و از ولایت تا پای جان دفع نمایند و بدانند که اسلام بدون ولایت یعنی اسلام بدون علی در هر زمان؛ عزیزانم بدانید که دفاع از ولایت فقیه و مقام معظم رهبری آیت الله خامنه‌ای، دفاع از علی (ع) و فرزندان اوست و این محقق نمی‌شود جز با تلاشی صادقانه در اجرای اوامر بر حق ایشان. عزیزانم بدانید که دشمنان قسم‌خورده انقلاب وقتی مایوس می‌شوند که بدانند شما مردانه در پشت سر رهبر و قائد خود ایستاده‌اید و از او پیروی می‌کنید.

عزیزانم بدانید دشمنان اسلام با بهره‌گیری از زر و زور در پی آنند که شما را از گذشته درخشان خود مایوس سازند و شما را به سمت دنیای پر از نیرنگ خود کشانده و از مسیر حق جدا سازند و برده‌ی خود نمایند؛ به همین جهت است که شما باید کاملا هوشیار باشید و فریب دنیای آن‌ها را نخورید و بدانید که همه دنیا فانی است و آن ‌چه باقی می‌ماند اعمال نیک و کارهای ثواب شماست.

مجاهدین و رزمندگان عزیز که سال‌ها جنگ را در رکاب رهبر و پیشوای خود حضرت امام خمینی کبیر مجاهدت نمودید، بدانید که شیطان از هر سو در کمین است، تا ما را منحرف نماید؛ بنابراین مراقب باشید و جهاد در راه خداوند را در هر زمان و مکان فراموش نفرموده، شهادت را در آغوش کشید و این انقلاب را به دست صاحب اصلی‌اش امام زمان (عج) بسپارید.

والسلام»

انتهای پیام/ 181

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار