سردار کارگر در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌ها:

فرهنگ دفاع مقدس موجب پیروزی جبهه مقاومت و درخشش «حججی‌»ها شده است

رئیس ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس فرهنگ دفاع مقدس را عامل وحدت در کشور دانست و گفت: این فرهنگ از مرزهای کشورمان فراتر رفته و موجب پیروزی‌های جبهه مقاومت در سوریه، عراق، لبنان، غزه و یمن شده است.
کد خبر: ۲۵۳۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷ - 20August 2017
فرهنگ دفاع مقدس موجب پیروزی جبهه مقاومت و درخشش «حججی‌»ها شده استبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس و رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس صبح امروز (یکشنبه 29 اردیبهشت) در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های کشور ضمن عرض خیر مقدم اظهار داشت: هر ساله در خصوص گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدسی با مدیران رسانه‌های مختلف نشست‌هایی را برگزار می‌کنیم و این افتخار را داریم که امروز در خدمت شما عزیزان هستیم.
 
وی ادامه داد: الحمدلله موضوع «دفاع مقدس»، موضوعی مشترک در بین تمامی اقشار مختلف جامعه است. رسانه‌های مختلف با سلایق گوناگون در این عرصه همواره مشارکت دارند و می‌توان گفت در بحث دفاع مقدس بین جناح‌ها و سلایق مختلف، وحدت وجود دارد که این جزو افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.
 
سردار کارگر عنوان کرد: فرهنگ دفاع مقدس فراتر از مرزهای کشور رفته و همانطور که مشاهده می‌کنیم در عراق، سوریه، یمن، لبنان و غزه، این فرهنگ دفاع مقدس است که توانست روند منازعات را به نفع جبهه مقاومت تغییر دهد؛ به عنوان مثال 70 درصد از خاک عراق و 90 درصد از خاک سوریه در اشغال تروریست‌های تکفیری بود که فرهنگ دفاع مقدس توسط مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران به این کشورها منتقل شد و توانست سرزمین‌های اشغالی را از دست تروریست‌ها آزاد سازد.
 
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ دفاع مقدس و انتقال ارزش‌های آن به نسل‌های آینده، به رشادت‌های شهید مدافع حرم «محسن حججی» در سوریه اشاره کرد و گفت: این شهید مدافع حرم که 25 سال بیشتر سن نداشت و دوران دفاع مقدس را درک نکرده بود، به واسطه دریافت شاخصه‌های فرهنگ دفاع مقدس توانست اینگونه بدرخشد.
 
سردار کارگر در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر فراموشی و عدم تحریف دفاع مقدس، گفت: ایشان فرموده‌اند که دفاع مقدس آنقدر بزرگ است که نیازی به رنگ و لعاب ندارد و اگر حقیقت آن را به درستی به جامعه مخاطب ارائه دهیم، مردم خود آن حقیقت را به نحو مطلوبی درک می‌کنند.
 
وی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به اینکه سخنان مدیران رسانه‌ها در برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس و دیگر مناسبت‌های دفاع مقدسی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، اظهار داشت: از سالی که به عنوان رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس انتخاب شدم، این نشست‌ها را برگزار کردیم.

سردار کارگر ادامه داد: ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بدون توجه به مسائل جناحی کار خود را انجام دادیم و سعی کردیم که با کمک رسانه‌ها و تمامی ظرفیت‌های کشور در جهت اهداف ترسیمی نظام و آرمان‌های امام خمینی (ره) حرکت کنیم. این روند در موضوع راهیان نیز جاری است.

رئیس ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس عنوان کرد: روزی که خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدیم، گرایشات مختلفی در آن جمع حضور داشتند که این برای برخی قابل تامل بود. دفاع مقدس در کشور کلید وحدت است که برکات زیادی برای کشور به همراه داشته است.

وی همچنین گفت: دفاع مقدس متعلق به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و نیروهای مسلح نیست؛ بلکه دفاع مقدس متعلق به تمامی مردم است. حضور مردم در دفاع مقدس سبب شد که سرنوشت جنگ تغییر پیدا کند؛ لذا تکیه ما مسئولان به مردم است و مادامی که در کنار مردم حرکت کنیم و با مردم باشیم، موفق خواهیم بود.

سردار کارگر تاکید کرد: در خصوص جوانان اعتقاد من این است که جوانان امروز هوشمندتر و باسوادتر از جوانان دهه‌های گذشته هستند؛ من با توجه به اینکه از ابتدا تا پایان جنگ در جبهه‌ها بودم و در بخش نیروی انسانی فعالیت داشتم، این سخن را می‌گویم. حضور 6 میلیون زائر در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس که 80 درصد آن جوانان بودند، موید این مطلب است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بیان داشت: تقاضایم از رسانه‌ها، نهادها و سازمان‌ها این است که در هفته دفاع مقدس و دیگر مناسبت‌های دفاع مقدسی همچون سوم خرداد، به تبلیغ ارزش‌های دفاع مقدس در رسانه‌‌ و فضای محیطی خود بپردازند؛ به گونه‌ای که فضای مجازی و شهرمان حال و هوای دفاع مقدسی داشته باشد. درب بنیاد به روی تمامی رسانه‌ها، سازمان‌ها و نهادها باز است و آماده هرگونه همکاری و تعامل هستیم.
 
وی با اشاره به ابهامات موجود در رابطه با دفاع مقدس گفت: اعتقاد بنده بر این است که این ابهامات و شبهات باید تا زمانی که رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس در قید حیات هستند، پاسخ داده شود. همه باید دست به دست هم بدهیم و نگذاریم که غبار فراموشی بر خاطرات دفاع مقدس بنشیند و همچنین باید نسبت به نسل‌های آینده خود را مسئول و پاسخگو بدانیم و امانتدار خوبی برای بیان حقایق دفاع مقدس باشیم.
 
سردار کارگر در ادامه اعلام کرد: 56 پروژه در خصوص موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به سرانجام رسانده‌ایم که تقریبا تمامی ابعاد جنگ در آن بررسی شده است و رسانه‌ها می‌توانند از این پروژه‌ها استفاده کنند. همچنین بنده امیدوارم طی دو سال آینده شاهد اتفاقات خوبی در خصوص حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس باشیم.
 
وی افزود: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس طی توافقی بین ستاد کل نیروهای مسلح و شهرداری تهران از ادغام باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیروهای مسلح شکل گرفته که اساسنامه آن نیز به تصویب فرمانده معظم کل قوا رسیده است. 5 درصد از آثار محتوایی این موزه مربوط به جنگ‌های گذشته ایران، 20 درصد در رابطه با انقلاب اسلامی و 75 درصد مختص دفاع مقدس است.
 
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور در رابطه با راویان حماسه‌های هشت سال دوران دفاع مقدس گفت: به راویان تاکید شده است که به حماسه‌های دفاع مقدس بپردازند و از بیان سلیقه‌ای و مسائل حاشیه‌ای خودداری کنند.
 
وی در رابطه با اردوهای راهیان نور غرب و شمال‌ غرب کشور اظهار داشت: امسال بیش از 2 میلیون نفر از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس و یادمان‌های شهدا در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی بازدید کردند. جبهه غرب، محل درگیری با دشمن بعثی و عناصر ضدانقلابی بود که از سوی استکبار حمایت می‌شد. شهید بروجردی که از فرماندهان جبهه‌های غرب کشور بود برای دفاع از مردم و این مناطق ابتکار جالبی انجام داد و آن این بود که پیشمرگان کرد مسلمان به دفاع از مرزهای میهن اسلامی پرداختند و اینان کردستان را نجات دادند.
 
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص حوزه نشر دفاع مقدس گفت: تا سال 91، 15 هزار عنوان کتاب دفاع مقدسی منتشر شده بود که اکنون این رقم به 18 هزار عنوان رسیده است که در بین این عناوین، آثار فاخر بسیاری وجود دارد که در بازار نشر پرفروش شده است.
 
رئیس ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در پایان با تقدیر و تشکر از مدیران و دست‌اندرکاران رسانه‌ها، عنوان کرد: باید با همدلی که همانند دوران دفاع مقدس در کشور و جبهه‌ها حاکم بود، به ترویج و نشر فرهنگ دفاع مقدس بپردازیم و در این زمینه آماده هرگونه همکاری هستیم.
 
گفتنی است؛ در این نشست حجت الاسلام و المسلمین «سید محمود دعایی» مدیر مسئول روزنامه اطلاعات، «محمدتقی روغنی‌ها» مدیر موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران،  «امیر محبیان» مدیرعامل خبرگزاری آریا، «مهدی رحمانیان» مدیر مسئول روزنامه شرق، «جواد رمضان نژاد» مدیر شبکه افق، «محمد پیرعلی» مدیر مسئول روزنامه سیاست روز، «رضا صابری» مدیرمسئول روزنامه اعتدال، «عباس جعفرعلی جاسبی» مدیرمسئول روزنامه آفرینش، سرهنگ «جواد بنی عامریان» رئیس مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات ناجا، «منصور مظفری» مدیر مسئول روزنامه آفتاب یزد، «مسعود بصیری» رئیس سازمان بسیج رسانه، «علی متقیان» مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «مجید رزازی» معاون مدیرعامل خبرگزاری میزان، «سعید صدرائیان» سردبیر خبرگزاری مهر، «محمود عرب‌فرد» نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران، «محمدرضا نادری» مدیرکل اخبار داخلی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، «کامران قبادی» معاون خبر خبرگزاری فارس، «عباس درویش توانگر» از خبرگزاری تسنیم، «عباس کریمی عباسی» از روزنامه صبا، «محمدرضا محمودخانی» مدیر اجرائی دفتر تهران خبرگزاری رسا، «میثم رشیدی مهرآبادی» نماینده سایت خبری مشرق و «آرش شفاعی» حضور داشتند.

انتهای پیام/ 221
نظر شما
پربیننده ها