وی افزود: در وضعیت کنونی که مطالعه کتاب کاهش یافته، ترویج کتاب کم انجام میشود و تولید کتاب در سالهای اخیر فرایند منفی را طی کرده، کتابهای حوزه دفاع مقدس راه متفاوتی را طی میکند.
مدیر نشر فاتحان عنوان کرد: با توجه به فراوانی و دلچسب بودن سوژهها در حوزه ادبیات دفاع مقدس و علاقه مردم، ناشران زیادی به این حوزه ورود پیدا کردهاند.
سردار ناظری گفت: شرایطی که در حال حاضر در منطقه در حال رخ دادن است و ما درگیر یک جنگ ناخواسته هستیم سبب میشود که مردم پی به تأثیرگذاری فرهنگ دفاع مقدس ببرند و جذابیت این حوزه سبب شده است که جوانان و دانشجویان به سمت مطالعه کتابهای این حوزه سوق داده شوند.
وی ابراز کرد: از ابتدای جنگ تاکنون حدود 17 تا 18 هزار عنوان کتاب در گونههای مختلف مانند شعر، ادبیات، تاریخ شفاهی و غیره در حوزه دفاع مقدس منتشر شده است.
معاون نشر و ادبیات سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه اظهار کرد: حدود 60 تا 70 درصد این کتابها عمدتا توسط نهادهایی مانند سپاه، ارتش، بسیج، بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و حوزه هنری تولید شده و 30 تا 40 درصد دیگر نیز توسط ناشران خصوصی تولید شده است.
سردار ناظری ابراز کرد: فرهنگ دفاع مقدس یک فرهنگ ایرانی ـ اسلامی واقعی است، زیرا تولید خود ملت ما در یک شرایط سخت با الگوگیری از واقعه عاشورا است.
وی تصریح کرد: این فرهنگ نیاز به بازتولید دارد تا بتوانیم از این بازتولید در عرصههای دیگر مانند اقتصاد، فرهنگ، علم و هنر الگو گرفته و جوانان و مردم که محور اصلی این نظام هستند را وارد این عرصه کنیم و همانطور که در دفاع مقدس توانستیم با موفقیت پیروز شویم بتوانیم در زمان حاضر هم مشکلات داخلی را حل کرده و هم در مصافهای بینالملی پیروز و قدرتمند بیرون بیاییم.
انتهای پیام/