دبیرکل حزب الله در باره شهید ایرانی چه گفت؟
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنان خود از توافق برای تحویل گرفتن اجساد شهدا از جمله یک شهید ایرانی خبر داد.

به گزارش گروه سایر رسانههای دفاع پرس، سيدحسن نصرالله گفت: سه تن از اجساد شهدا را در مبادله با داعش در ساعات آينده تحويل خواهيم گرفت.
وی افزود: دو تن از آنها لبنانى و يک نفر همان ايرانى است كه توسط داعش دستگير و شکنجه و سر از بدنش جدا شد.
دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: در گفتوگو با داعش شرط گذاشتیم که پیکر همه شهدای اتباع مختلف را به مقاومت تحویل دهند. مرحله اخیر توافق جرود بین حزب الله لبنان و داعش مربوط به تحویل پیکر شهدا و اسیر حزب الله است.
سید حسن نصرالله همچنین گفت: داعش اعلام کرد که 2 کشیش و سمیر کساب را به گروگان نگرفته است و چیزی درباره سرنوشت آنها نمی داند و به همین دلیل سرنوشت این سه نفر همچنان نامعلوم است.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود: تنها کسی که در دست داعش اسیر است، یک لبنانی به نام احمد المنیر معتوق است و هیچ اسیر سوری یا ایرانی یا عراقی در دست این گروه اسیر نیست. ما با آزادی تعدادی از زندانیان زندان رومیه مخالفت کردیم.
منبع: العالم فارسی
لینک کپی شد
نظر شما


