رئیس شورای عالی استان‌ها در ایلام:

روز به روز بر عظمت انقلاب افزوده می‌شود

مهدی چمران گفت: انقلاب همچنان با اقتدار در حال حرکت است و با خون شهدا آبیاری و روز به روز بر عظمت آن افزوده می‌شود.
کد خبر: ۲۵۵۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۵ - 30August 2017
روز به روز بر عظمت انقلاب افزوده می‌شود

به گزارش دفاع پرس از ایلام، «مهدی چمران» رئیس شورای عالی استان‌ها در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت سی و ششمین سالگرد فاجعه تروریستی انفجار دفتر نخست وزیری و سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر در مسجد جامع ایلام برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب همچنان با اقتدار در حال حرکت است و با خون شهدا آبیاری و روز به روز بر عظمت آن افزوده می‌شود.

وی گفت: شهیدان رجایی و باهنر در عنفوان جوانی با انقلاب همراه بودند و مزد خلوص نیت و عمل خود را گرفتند.

چمران افزود: امروز به برکت خون شهدا انقلاب با سرعت در حال معرفی به همه دنیاست و کسانی که فکر می‌کنند جریان انقلاب متوقف خواهد شد در اشتباه هستند.

رئیس شورای عالی استان‌ها عنوان کرد: امام مظهر پیشرفت، عدالت و نوع دوستی و مهر و محبت بود و امروز راه امام توسط مقام معظم رهبری به خوبی ادامه پیدا کرده است.

چمران تصریح کرد: در برابر این تفکر امام و رهبری، دشمنان داعش را بوجود آوردند تا آبروی اسلام را ببرند و این بهترین روش آمریکائی‌ها برای مبارزه با اسلام است ولی با مدد الهی در حال اضمحلال هستند.

وی افزود: دشمن با اسلام هراسی قصد ضربه زدن به دین مبین را دارد و مساجد و مراکز فرهنگی را با پول عربستان و شیخ‌نشینان حامی عربستان به آتش می کشند تا ما را متوقف کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: انقلاب اسلامی باید ادامه پیدا کند و اگر روحیه انقلابی مردم حفظ نشود دشمن با نفوذ خود سعی در شکست ما خواهند کرد و نقش‌ های شوم خود را اجرایی می‌کنند.

چمران تصریح کرد: امروز رمز پیروزی ملت‌های اسلامی وحدت آنان است و نباید با وعده‌های آمریکا قبر خود را آماده کنند چرا که پس از دوشیدن شیره آنان به سراغشان خواهد رفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار