هاشمی‌نژاد در همایش «ایران قربانی تروریسم؛ از منافقین تا داعش» تاکید کرد؛

لزوم تصویب طرحی برای الزام دولت و قوه قضاییه به پیگیری جرائم تروریست‌ها

دبیرکل بنیاد هابیلیان بر لزوم تصویب طرحی برای الزام دولت و قوه قضاییه به پیگیری و رسیدگی به جرائم تروریست‌ها تاکید کرد و از رسانه‌ها نیز خواست به تهدیدات تروریستی به عنوان یک مساله ملی نگاه کنند.
کد خبر: ۲۵۵۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱ - 30August 2017
لزوم تصویب طرحی برای الزام دولت و قوه قضاییه به پیگیری جرائم تروریست‌هابه گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، «سید محمدجواد هاشمی نژاد» دبیر کل بنیاد هابیلیان در اولین همایش «ایران قربانی تروریسم؛ از منافقین تا داعش» که امروز در سالن مشروطه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: شهدای واقعه تروریستی‌ هفدهم خرداد ماه حرم مطهر امام خمینی (ره) و مجلس شورای اسلامی، اولین شهدایی نیستند که به دست تروریست‌ها در کشورمان به شهادت رسیدند.
 
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون با تروریسم دست به‌ گریبان بوده است و بالغ بر 17 هزار تن از دولت و‌ ملت، مرد، زن، کودک، سنی، شیعه، مسیحی، زرتشتی و کلیمی توسط گروهک‌های تروریستی در کشورمان به شهادت رسیدند.
 
هاشمی نژاد بیان داشت: روش‌هایی که امروز داعش از قتل، جنایت و ‌قساوت را در مقابل دیدگان مردم جهان به نمایش می‌گذارد، مصائبی است‌ که در طول سه دهه گذشته توسط مردم ایران تجربه شده است و انگار که‌ داعش از روی دست گروهک‌های تروریستی در ایران کپی برداری می‌کند، پوست کندن سر انسان‌ها و زنده سوزاندن مسلمانان توسط کومله و دمکرات، تا انجام عملیات‌های انتحاری، بمب گذاری‌ و ترورهای کور توسط منافقین و سربریدن و‌ مثله کردن توسط جندالشیطان، از جمله آن مصائب است.
 
وی خاطرنشان کرد: 36 سال قبل منافقین به نیت تصرف مجلس و سایر مراکز حساس، شورش مسلحانه در تهران را به راه انداختند و از زمان رحلت امام به این سو بارها برای بمب‌گذاری در حرم‌ ایشان اقدام کردند و درست در روزهایی که منافقین در حال مذاکره با نمایندگان آمریکا بودند، داعش در اقدامی ناکام تلاش کرد تا آرزوی آن‌ها را برآورده کند.
 
دبیر کل بنیاد هابیلیان عنوان داشت: 36 سال قبل در چنین‌ روزی منافقین، رییس جمهور و نخست وزیر کشورمان را به شهادت رساندند اما دریغ که نه آن روز و‌ نه امروز صدایی از دنیا در محکومیت آن برنخواست و‌ عاملین آن در غرب با سیاستمداران آن کشورها کنفرانس دموکراسی و‌ حقوق بشر می‌گذارند.
 
هاشمی نژاد گفت: این وضعیت حاکی از یک‌ دوگانگی تثبیت شده و تبعیض‌ آمیز درباره تروریسم و‌ حقوق بشر است، بر اساس همین وضع می‌توان گفت که تروریسم ابزاری در دست کشورهای استعماری برای پیشبرد مقاصد و اهداف آنان است و شعار مبارزه با تروریسم از جانب کشورهای غربی دروغی بیش نیست.
 
وی ادامه داد: وقتی که مدعیان صلح و حقوق بشر اینگونه چشم بر جنایات تروریست‌ها می‌بندند، وقتی به تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی در کشتار غیرنظامیان و بیگناهان چشم می‌بندند و‌ مدافع تروریست‌های مزدور صدام می‌شوند، دیگر نباید سراغ عدالت را از جهان گرفت، بلکه باید بی عدالتی را به مردم‌ جهان نشان داد.
 
دبیر کل بنیاد هابیلیان اظهار داشت: همین امروز آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم در سوریه، گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی را آموزش داده و تسلیح می‌کند. به اسم مبارزه با تروریسم در افغانستان به غارت اموال مردم این کشور و برآوردن‌ منافعش در این منطقه است و علیه تمام همسایگان افغانستان توطئه می‌کند و از این رو باید منتظر به راه افتادن موج جدیدی از تروریسم در اطرافمان باشیم که می‌تواند تهدیدی هم علیه کشورمان باشد.
 
وی اضافه کرد: باید‌ گفت همچنان که تاکنون تروریسم در کشورمان و منطقه ریشه خارجی داشته و دارد، از این رو جمهوزی اسلامی ایران بر اساس قوانین و کنوانسیون‌ها و حقوق بین المللی بر اساس حق مقابله به مثل، حق دارد پاسخ‌ کوبنده‌ای به تروریست‌ها در هر گوشه از جهان که پناه گرفته باشند، بدهد.
 
هاشمی نژاد خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها مظلومیت و نادیده گرفتن حقوق اساسی شهدای ترور در ایران، اکنون وقت آن است که با پاسخی قاطع (همانند حملات موشکی‌ به لانه تروریست‌ها در دیرالزور) به تروریست‌ها و اربابان آن‌ها فهماند که باید دست و‌ پایشان را جمع کنند، پاسخی که در خور شان و عظمت مردم ایران به هرگونه تعدی و‌ پا فراگذاشتن از حدود و‌ خطوط قرمزش است.
 
وی گفت: نباید به بدخواهان و دشمنان این مجال را داد که گمان برند، ایران همواره قربانی تروریسم‌ خواهد ماند و منتطر اجرای عدالت از سوی حاکمان یک گوشه جهان خواهد نشست.
 
دبیر کل بنیاد هابیلیان عنوان کرد: همچنان که در مجلس شورای اسلامی و در خدمت نمایندگان ملت شریف ایران اسلامی ایران از سوی خانواده شهدای ترور تصویب طرحی برای الزام دولت و قوه قضاییه به پیگرد و‌ رسیدگی به جرائم تروریست‌ها با استفاده از تمام ابزار ممکن را خواهانیم، از رسانه‌ها می‌خواهیم به موضوع تهدیدات تروریستی به عنوان یک‌ مساله ملی نگاه کنند.
 
وی در پایان گفت: هزینه‌ها و‌ خسارت‌هایی که ملت ایران در این‌ مسیر دیده است را رسانه‌ها در آثار خود به رشته تحریر درآورند و به تصویر بکشند و اجازه ندهند از حافظه تاریخی ما پاک شود و نسل جدید قربانی تروریست‌هایی که نقاب زده و در پشت شعارهای فریبکارانه پنهان شده است، بشوند.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها