همزمان با روز مبارزه با استعمار انگلیس؛

«یتیم خانه ایران» وارد شبکه اکران مردمی جشنواره عمار شد

«یتیم خانه ایران» وارد شبکه اکران مردمی جشنواره عمار شد فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» به نویسندگی و کارگردانی «ابوالقاسم طالبی» همزمان با روز مبارزه با استعمار انگلیس و سالروز شهادت رئیسعلی دلواری، وارد شبکه اکران مردمی جشنواره عمار شد.
کد خبر: ۲۵۵۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۳ - 02September 2017
«یتیم خانه ایران» وارد شبکه اکران مردمی جشنواره عمار شد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» به نویسندگی و کارگردانی «ابوالقاسم طالبی» همزمان با روز مبارزه با استعمار انگلیس و سالروز شهادت رئیسعلی دلواری وارد شبکه اکران مردمی جشنواره عمار شد.

بنابراین گزارش، علاقمندان جهت اکران مشارکتی این فیلم در شهرها و روستاهای خود می‌توانند عبارت «یتیم خانه» را به سامانه 30004550 ارسال کنند و یا به سایت اکران مردمی جشنواره عمار به نشانی Ekran.ammarfilm.ir مراجعه کنند.

بر اساس این گزارش، داستان این فیلم در سال‌های ۱۲۹۵ تا ۱۳۰۰ و در زمان اشغال ایران در جنگ جهانی اول توسط نیروهای متفقین می‌گذرد که بر اثر قحطی ناشی از خیانت انگلیسی‌ها، ۹ میلیون از مردم ایران جان باختند. در آن زمان جمعیت ایران ۲۰ میلیون نفر بود.

انتهای پیام/121
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین