کاروان «راهیان قدس، حامیان طوفانالاقصی» متشکل از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس سپاه محمد رسولالله(ص) از پادگان ابوذر سرپلذهاب بازدید کردند.
امیر سرتیپ فولادی با بیان اینکه در زمینه نرمافزاری نیازمند تقویت باورها هستیم، گفت: راهیاننور یک فناوری مهم و نرم برای استخراج گنج جنگ است که در تقویت ایمان و باورها نقش خواهد داشت.
امیر سرتیپ دوم طاهری با بیان اینکه شهید خلبان شیرودی ناجی غرب کشور بود، گفت: شهید شیرودی با بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ ساعت پرواز و سبک ویژه رزم در میام خلبان جهان بیهمتاست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان در حاشیه مجمع همکاریهای فرهنگی آسیا (ACCF۲۰۲۵) پیشنهاد نامگذاری سال ۲۰۲۶ به عنوان «سال همکاریهای فرهنگی و گردشگری ایران و چین» را مطرح کرد که با استقبال «گائو ژِنگ» معاون وزیر فرهنگ، ورزش و گردشگری چین مواجه شد.
محمود یوسفی بهمناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) شعر تازهای سروده است.
روابط عمومی معاونت سیما در پی خطای صورت گرفته در برنامه سیمای خانواده شبکه یک، اطلاعیهای صادر کرد.
فیلم سینمایی «اسفند» به کارگردانی دانش اقباشاوی از ۱۷ اردیبهشتماه در سینماهای سراسر کشور اکران میشود.
شیخ بهایی، به عنوان یک متفکر و دانشمند بزرگ با رویکردی نوین به علم و حکمت، توانست به تلفیق علم و دین بپردازد و میراثی ارزشمند برای نسلهای آینده به جا بگذارد.
کتاب «نزدیکِ صبح» مجموعه شعر سپید کوتاه با موضوع فلسطین، سروده مهدی قنبری، توسط نشر تنهایان منتشر شد.
امور بانوان سازمان بسیج هنرمندان کشور در پی شهادت عکاس شهید فلسطینی «فاطمه حسونه» پیام تسلیت صادر کرد.