در مکه مکرمه رخ داد؛

حمله به روحانی کاروان حجاج ایرانی در مکه

حمله به روحانی کاروان حجاج ایرانی در مکه عوامل ناشناس با حمله به روحانی یکی از کاروان‌های حجاج ایرانی وی را مجروح کردند.
کد خبر: ۲۵۶۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۹ - 07September 2017
حمله به روحانی کاروان حجاج ایرانی در مکهبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، عوامل ناشناس غروب چهارشنبه ساعت ۱۸:۳۰ به حجت الاسلام والمسلین حسین اسماعیلی روحانی کاروان شماره ۱۳۰۰ اصفهان که در حال حرکت به سمت هتل محل اقامت خود بود حمله ور شده و پس از مجروح کردن وی با استفاده از موتور سیکلت از محل حادثه گریختند.

در این حمله حجت الاسلام اسماعیلی از ناحیه کتف و پهلو مجروح شد که با کمک عوامل امدادی ایرانی و سعودی به سرعت به بیمارستان سعودی منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.

گزارش های دریافتی از بهبود نسبی و رضایت از حال وی حکایت دارد.

مسئولین بعثه مقام معظم رهبری بلافاصله پس از وقوع این حادثه پیگیری لازم را آغاز کردند و پلیس عربستان سعودی درحال بررسی و جستجو برای شناسایی عوامل این حادثه است.

برپایه این گزارش تاکنون سه نفر مظنون در ارتباط با این حادثه بازداشت شده اند و تحقیقات ادامه دارد.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین