وی افزود: دوران دفاع مقدس شبیهترین صحنهها به عاشورا را آفرید؛ زیرا رزمندگان اسلام با الهام گرفتن از همین جلوهها کوشیدند تا اخلاق و جوانمردی را از صحنههای کربلا بیاموزند و خود را به اهداف عاشورا نزدیک کنند.
ابوالحسنی بیان داشت: نبرد و شهادت مظلومانه
برای رسوا ساختن ظالم، عمل به تكلیف با كمبود نفرات و شهادت یاران، از ثمرات الگوگیری از واقعه عاشورا است که در جبهههای حق علیه باطل، ما شاهد آن بودیم.
وی تصریح کرد: شباهتهای زیادی بین واقعه عاشورا و دوران دفاع مقدس وجود دارد، از جمله اینکه در هشت سال دفاع مقدس به طور تقریبی روزانه 72 شهید تقدیم اسلام شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان ادامه داد: در دفاع مقدس اقشار مختلف
مردم از مشاغل مختلف و در قالب بسیج عمومی، یک دل و همراه در رکاب ولایت در صحنههای دفاع از دین و نظام جمهوری اسلامی شرکت کردند.
این یادگار دفاع مقدس با بیان اینکه رزمندگان و شهدای ما در دوران جنگ با وجود تمام کمبودها و تحریمها توانستند در مقابل استکبار بایستند، افزود: ما با الگوگیری از فرهنگ عاشورایی و دوران هشت سال دفاع مقدس به مقابله با دشمن میرویم.
وی با بیان اینکه امروز متاسفانه دفاع مقدس دغدغه اصلی مسئولان نیست، افزود: اصول و اساس امنیت کشور نشأت گرفته از دوران دفاع مقدس است و اگر بیشتر و جزئیتر از ابعاد مختلف وارد بحث دفاع مقدس شویم، بیشتر به اهداف آن پی میبریم.
در ادامه این جلسه، نمایندگان دستگاهها ونهادها برنامههای اجرایی و پیشنهادی خود را اعلام و بر برگزاری هرچه باشکوهتر برنامههای امسال هفته دفاع مقدس تاکید کردید.
انتهای پیام/