در این مراسم «محمدجواد حسینزاده» مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) که فرمودند «من عقیده راسخ دارم که یکی از نیازهای کشور زنده نگه داشتن یاد شهداست»، اظهار داشت: امنیت امروز ما مدیون خون شهداست و تجلیل از خانواده معظم شهدا کمترین کاری است که در برابر این بزرگواران میتوان انجام داد.
وی افزود: در استان کرمان تعداد 500 نفر در نهادهای کتابخانه فعال هستند که 23 نفر از این عزیزان جزو خانواده شهدا و ایثارگران میباشند.
حسینزاده با اشاره به اینکه اکثر افرادی که در کتابخانهها عضو میباشند، قشر جوان هستند، افزود: وطیفه ما
ترویج سبک و زندگی شهدا در بین جوانان میباشد و وجود کتابخانهها با منابع متنوع می توانند نقش اساسی در این زمینه را داشته باشد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمان با اشاره به اینکه در کتابخانههای کرمان در حوزه دفاع مقدس منابع قابل توجهی داریم و این میتواند به نیاز جوانان ما در این موضوع پاسخ دهد، افزود: در 130 واحد کتابخانه سراسر استان، 10 هزار عنوان کتاب در قالب 17 هزار نسخه با موضوع دفاع مقدس وجود دارد که عمده این کتابها با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تجهیز شده است.
وی با اشاره به برگزاری برنامههای هفته دفاع مقدس در این نهاد نیز گفت: در بزرگداشت این هفته 20 عنوان برنامه در حوزه دفاع مقدس با موضوع شب شعر، خاطرهگویی و روایتگری، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس و انجام مسابقات کتابخوانی برگزار شد.
حسینزاده وجود بخش دفاع مقدس در کتابخانه های سراسر استان را بسیار ضروری دانست و افزود: ترویج مطالعه کتابهایی با موضوع دفاع مقدس باعث آشنا شدن جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت و الگو گرفتن از آنها در زندگی این عزیزان میشود.
در ادامه این مراسم «حسنی سعدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمان به بیان چند خاطره از شهدا پرداخت و گفت: بعضی وقتها خواندن یک کتاب میتواند سرنوشت آدمها را کاملاً عوض کند.
وی ادامه داد: جانباز «محمدحیدری» که هندو بود و برحسب اتفاق مدتی در ایران ساکن شد و با خواندن کتابی در خصوص حضرت امام حسین (ع)، مسلمان میشود و در زمان جنگ عازم جبهه و در آنجا از ناحیه پا جانباز میگردد و اکنون 5 بچه دارد و در رفسنجان ساکن است و با خواندن یک کتاب سرنوشت این فرد کاملاً عوض شد و این بسیار حائز اهمیت است.
حسنی سعدی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داریم، افزود: ما وقتی از خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران تجلیل میکنیم، یعنی اینکه از بزرگیها و گذشت و ایثار آنها تجلیل میکنیم.
وی ادامه داد: در دیدارهایی که با خانواده شهدا انجام میدهیم همیشه تاکید بر این داریم که مردم ایران قدردان و قدرشناس شماها هستند و شما بزرگواران به راحتی از جان و مال خود گذشتید که امروز همه ما در آرامش زندگی کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به خانواده سه شهید حسینی اشاره کرد و افزود: پدر این سه شهید بزگوار 30 سال در مزرعه پستهای در رفسنجان کارگری میکرد و در طی این مدت یک دانه پسته به گفته اهالی آن شهر به خانه نبرده است و این یعنی اینکه رزق حلال در این خانه حرف اول را میزند.
در ادامه این مراسم از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و نویسندگان حوزه دفاع مقدس، جهاد و شهادت تجلیل شد و از کتاب «رها در رنجهای شیرین» که توسط «معصومه اسداللهی» نگارش شده است و به زندگی و خاطرات جانباز «محمد پاکوجود» میپردازد، رونمایی شد.
انتهای پیام/