به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، روزگذشته خبری در رسانهها مبنی بر تشخیص هویت دو شهید گمنام تدفین شده در شهرک ولایت دانشگاه امام حسین (ع) منتشر شد. یکی از این شهدا «مجتبی کریمی» است و دیگری «علی جنگروی» نام دارد. پیکر مطهر این دو شهید در پنجم مهر ماه سال 80 در گمنامی اما در مراسمی با شکوه تشییع شد.
بر اساس این گزارش، شب گذشته جمعی از مسئولین با حضور در منزل شهیدان جنگروی و کریمی خبر شناسایی هویت پیکر فرزندشان را دادند.
شهید «مجتبی کریمی» در سن 18 سالگی در عملیات رمضان به درجه رفیع شهادت نائل آمد. حاج علی اکبر کریمی پدر این شهید در سال 94 به دیدار فرزندش شتافت و آسمانی شد.
مادر شهید کریمی پس از شنیدن خبر بازگشت پیکر فرزندش، پرچم جمهوری اسلامی را بر روی سرش انداخت و گفت: «قربان دلت بشوم مادر. دردت به جانم. چشمم روشن که برگشتی.»
سپس ادامه داد: «پسرم راه راست را انتخاب کرد و من خدا را شاکرم. من همیشه منتظر بازگشت پسرم بودم اما وقتی از وی خبری نشد و یقین یافتم که شهید شده است، گریه نکردم. امروز هم که پسرم بازگشته است با افتخار بر سر مزارش میروم و گریه نمیکنم.»
شهید «علی جنگروی» برادر شهید «جعفر جنگروی» قائم مقام لشکر 10
سیدالشهدا در یک مرداد سال 61 مصادف با عملیات رمضان به خیل شهدا پیوست. وی زمان شهادت، 21 ساله بود.
پیکر مطهر این شهید بزرگوار پس از 35 سال گمنامی، سرانجام توسط آزمایش DNA شناسایی شد تا چشم انتظاری مادر شهید به اتمام برسد. شهید علی جنگروی در سال 1340 متولد شد و در سال 1361 در پاسگاه زید به شهادت رسید.
مادر شهید جنگروی نیز بعد از شنیدن خبر تشخیص هویت پیکر فرزندش، گفت: «دردت به جونم مادر.»
وی عنوان کرد: سالها چشم انتظار بازگشت علی بودم. همیشه از این که علی نام و نشانی نداشت، نگران بودم اما حالا مزاری دارد تا پناه دلتنگیم شود.
شهید جعفر جنگروی برادر شهید تازه
شناسایی شده «علی جنگروی» از اوایل سال 1358 به عضویت رسمی سپاه پاسداران درآمد
و دوره آموزشی خود را در پادگان ولی عصر(عج) گذراند. جعفر به خاطر ابراز رشادت
و لیاقت و کاردانی در سرکوبی خلق عرب در خرمشهر، به عنوان نخستین فرمانده سپاه خرمشهر
برگزیده شد و همراه شهید جهانآرا و تنی چند به ساماندهی سپاه پاسداران و تأمین
امنیت خرمشهر پرداخت. مدتی در گروه الفتح لبنان فعالیت داشت که با شروع جنگ تحمیلی
به ایران بازگشت و بلافاصله عازم غرب کشور شد. از اوایل سال 1360 مدتی به عنوان
مسئول طرح و برنامه عملیات تهران منصوب و منشأ خدمات ارزندهای در این واحد شد. در
عملیات فتحالمبین شرکت کرد و پس از آن در عملیات مهم «بیت المقدس» حضور فعال یافت
و در پاکسازی جاده «شلمچه» نقش مؤثری ایفا کرد.
وی در تیرماه 1361 در عملیات «رمضان» شرکت کرد و در این عملیات به شدت از ناحیه سر و صورت مجروح شد و میان شهدا با هواپیما به پشت جبهه منتقل شد، که در هواپیما به هوش آمد. این شهید یک چشم و یک گوشش را از دست داد و سمت راست صورتش نیز فلج شد و پانزده بار مورد عمل جراحی قرار گرفت. بعد از آن هم در عملیات «والفجر مقدماتی» شرکت کرد. در تشکیل قرارگاه «رمضان»، سهم بسزایی ایفا کرد و در راهاندازی و طراحی جنگهای نامنظم و چریکی در داخل عراق نیز لیاقت و توانمندی بالایی از خود نشان داد. شهید جنگروی به عنوان «قائم مقام قرارگاه رمضان» در شمال غرب کردستان خدمات شایستهای را ارائه داده و در تشکیل تیپ «بدر» نقش اساسی ایفا کرد. قائم مقام لشکر 10 سید الشهدا سر انجام در عملیات والفجر هشت بهمن 1364 بعد از آزادسازی شهر استراتژیک فاو به شهادت رسید. یک دختر و یک پسر از شهید جعفر جنگروی به یادگار مانده است.
در ادامه تصاویر منتشر نشده در خصوص شهید «علی جنگروی» را میبینید.
انتهای پیام/ 131