وی اضافه کرد: استاد فردی که یکی از مفاخر کشور است توانست خدمات ارزندهای را در ادبیات داستانی و انقلاب انجام دهد.
رئیس حوزه هنری با بیان اینکه «فردی» بنیانگذار ادبیات داستانی است، افزود: تواضع، سختکوشی و تدین از خصایص بارز وی بود که این خصایص در آثار وی کاملا مشهود است.
مومنی افزود: استاد فردی معتقد بود که ادبیات انقلابی باید از مسجد آغاز شود.
وی ادامه داد: مرحوم فردی در سال 1377 در تشکیل انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و در سال 1378 در تشکیل انجمن قلم ایران حضور موثر داشت و در سال 1381 به مناسبت بیستمین سال سردبیریاش در کیهان بچهها، مراسم بزرگداشتی با عنوان 20 سال عاشقی برگزار شد و در همان سال برای حضور دوباره در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی از او دعوت به عمل آمد.
رئیس حوزه هنری بیان کرد: مرحوم فردی بعد از 20 سال جدایی از حوزه با عنوان مدیر کارگاه قصه و رمان به خانه هنر انقلاب بازگشت و در سمت جدیدش تلاش گستردهای برای رونق دادن به «ادبیات انقلاب اسلامی» آغاز نمود که در ادامه منجر به شکلگیری جشنواره داستان انقلاب اسلامی شد.
مومنی بیان کرد: استان اردبیل از جمله استانهایی است که بیشترین اهمیت را به مفاخر خود میدهند و علاقه بیشتری به مفاخر خود از جمله مرحوم فردی دارند.
به گزارش دفاع پرس، استاد «امیرحسین فردی» پنجم مهرماه سال 1328 در روستای قرهتپه شهرستان نیر در نزدیک اردبیل چشم به جهان گشود و در اردیبهشتماه 1392 دارفانی را وداع گفت.
آثار و کتابهای ارزشمندی چون «آشیانه در مه، سیاه چمن، اسماعیل و گرگ سالی» از جمله آثار استاد فردی است که همین اثرها نام وی را به عنوان «امیر ادبیات انقلاب» جاودان کرده است.
در پایان این مراسم از خانواده مرحوم فردی توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اردبیل تجلیل شد.
انتهای پیام/