آشنايی با اولين شهيد محراب انقلاب اسلامی در راديو معارف
برنامه «شاهد» با معرفی شهيد آیتالله سیدمحمدعلی قاضی طباطبایی شرح مبارزات اين عالم مجاهد را بازگو میكند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، همزمان با فرا رسيدن سالروز شهادت شهيد محراب آیتالله سیدمحمدعلی قاضی طباطبایی برنامه «شاهد» اقدام به پخش زندگی اين عالم مجاهد میكند.
اين برنامه با حضور بستگان و دوستان اين عالم نستوه ضمن بيان فعاليتهای علمی آیتالله سیدمحمدعلی قاضی طباطبایی به تبيين فعاليتهای اجتماعی و مبارزات اين شهيد مجاهد خواهد پرداخت.
آيتالله قاضی، بعد از عمری مجاهدت و تعلیم و تربیت و نویسندگی، در تاریخ دهم آبان ماه 1358 روز عید قربان بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد شعبان، قربانی دین خدا شد و بار دیگر گروهک فرقان با این جنایت هولناک، دل امت و امام را جریحه دار ساخت.
برنامه «شاهد» کاری از گروه معارف، فرهنگ و جامعه به تهیهکنندگی و سردبیری محمدجواد عابدینی و اجرای عباسعلی توفیقی هر روز از ساعت 12:10 از امواج رادیو معارف پخش میشود.
انتهای پیام/ 121 لینک کپی شد
نظر شما


