بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات- 92/ بهمن نامورمطلق در گفت‌وگو با دفاع پرس:

چفیه به عنوان نماد دفاع مقدس یک صنعت دستی است که باید حفظ شود

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع گردشگردی کشور با تاکید بر حفظ نمادهای دفاع مقدس، گفت: چفیه به عنوان نماد دفاع مقدس یک صنایع دستی است که باید حفظ شود.
کد خبر: ۲۶۳۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰ - 29October 2017
چفیه به عنوان نماد دفاع مقدس یک صنایع دستی است که باید حفظ شود«بهمن نامور مطلق» معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع گردشگردی کشور با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس با بیان اینکه همه کشور مدیون جانفشانی های دوران دفاع مقدس است، اظهار داشت: دوران دفاع مقدس به ما هویت و حیات داد، امروز هر کاری برای تداوم این فرهنگ انجام شود، لازم است.

وی با طرح این سوال که صنایع دستی چگونه می تواند با دفاع مقدس مرتبط شود، گفت: هنرهای دستی با هویت کشور مرتبط است و از نظر ما در ماهیت دفاع مقدس و صنایع دستی ارتباط تنگاتنگ وجود دارد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع گردشگردی کشور عنوان کرد: هنرمندان مدافعان زیبایی شناسی و هویت ما هستند و از طرفی دفاع مقدس حرکتی در دفاع از کیان و موجودیت کشور بود پس ما باید این دو را به هم متصل کنیم. کاروان های راهیان نور ظرفیت هایی هستند که می توان بضاعت صنایع دستی را در آن گنجاند.

نامورمطلق افزود: ما می توانیم بازارچه های صنایع دستی را در مناطق راهیان نور ایجاد کنیم تا زمینه های هم افزایی به وجود آید. چفیه به عنوان نماد دفاع مقدس یک صنعت دستی است که ما می توانیم نمونه های دستی آن را تهیه کنیم و باید حفظ شود.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از شهدای ما در دوران دفاع مقدس هنرمند بودند و اگر امروز حضور داشتند در عرصه صنایع دستی فعالیت می کردند. امروز ما از اینکه ارتباط و تعاملی بین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و صنایع دستی کشور وجود ندارد گله‌مندیم و آماده همکاری مشترک برای انتقال مفاهیم دفاع مقدس هستیم.

انتهای پیام/ 121
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار