رئیس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس:

شمیم عطر فرهنگ ایثار و شهادت باید به طور مستمر در جامعه احساس شود

حجت‌الاسلام «محمدحسن دانش» گفت: یاد و نام و تشییع شهدا، فضای جامعه را عوض می‌کند اما شمیم عطر فرهنگ ایثار و شهادت نه به طور مقطعی، بلکه باید به طور مستمر در لایه‌های جامعه احساس شود.
کد خبر: ۲۶۴۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹ - 30October 2017
شمیم عطر فرهنگ ایثار و شهادت باید به طور مستمر در جامعه احساس شودبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، حجت‌الاسلام «محمدحسن دانش» رئیس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس امروز (دوشنبه) در نشستی با سرهنگ «احمد حسینی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم که در محل این اداره‌کل برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: شناختن و شناساندن شهدای والامقام، از دغدغه‌ها و تأکیدات مقام معظم رهبری است و در این راستا باید تلاش وافری صورت بگیرد.

وی با اشاره به در پیش بودن برگزاری کنگره شهدای روحانی کشور  افزود: استان قم، مرکز علم و فقاهت است و به لحاظ حضور مراجع عظام تقلید، مکان‌های زیارتی، شهدای شاخص، افتخارات دوران دفاع مقدس، وجود نویسندگان، هنرمندان و مراکز حوزوی، علمی و فرهنگی تاثیرگذار و حضور طلابی از ده‌ها کشور جهان، استانی توانمند، درخور توجه و ویژه است و به‌خصوص در عرصه معرفی شهدای روحانی که شناخته شده نیستند، باید گام های اساسی در این استان برداشته شود.

رئیس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در ادامه به برگزاری مراسم تشییع شهدای گمنام و مدافع حرم اشاره کرد و خاطرنشان کرد: تشییع پیکرهای مطهر شهدای بزرگوار، فضای جامعه را عوض می‌کند، اما این تاثیرگذاری نباید موقت باشد، بلکه باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که شمیم عطر ایثار و شهادت، همواره در جامعه احساس شود.

وی تاکید کرد: ضروری است با حرکت‌های خودجوش و مورد حمایت، به‌خصوص تعامل با مراکز حوزوی و دانشگاهی و استفاده از نظرات علما و اساتید، طلاب و دانشجویان و سایر فرهیختگان استان، فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نهادینه شده و به طور مستمر جریان داشته باشد.

حجت‌الاسلام دانش همچنین با اشاره به ضرورت مکان‌یابی درست برای خاکسپاری شهدای گمنام، افزود: مزار مطهر شهدای بی‌نشان به گونه‌ای انتخاب شود که امکان دسترسی آسان و حضور و عرض ارادت جمع بیشتری از مردم بر سر مزار آن‌ها وجود داشته باشد.

وی ساخت فیلم و انتشار کتاب‌های ماندگار مربوط به شهدا و دفاع مقدس را در سال‌های اخیر مورد اشاره قرار داد و گفت: این آثار برای مدتی طولانی جامعه را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد، حتی خواندن کتاب‌ها توسط هنرمندان در رسانه ملی، به تأثیرگذاری این فرهنگ افزوده است.

رئیس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، فعالیت‌های صورت گرفته در برخی استان‌ها از جمله کرمان و همدان در زمینه ترویج و نشر فرهنگ دفاع مقدس را مثال زد و افزود: در این زمینه، جای کار بسیاری در تمامی استان‌های کشور وجود دارد.

وی تأکید کرد: موزه دفاع مقدس صرفاً به مثابه نمایش یک فیلم سینمایی نیست، بلکه باید طوری موزه‌آرایی شود که در عمق جان بازدیدکنندگان تأثیرگذاری داشته باشد.

حجت‌الاسلام دانش با بیان اینکه شهدا جان خود را خالصانه تقدیم کردند و هر کاری که برای شهدا انجام می‌شود، فوری جواب می‌دهد، یادآور شد: هرگونه کم کاری در حوزه ایثار و شهادت نیز عواقب خاص خودش را خواهد داشت و مطمئناً کار کردن برای شهدا، علی‌رغم تمامی کمبودها، اجر و ارزش ویژه‌ای خواهد داشت.

وی توجه به همدلی و انجام کار گروهی در این حوزه را مورد توجه قرار داد و افزود: هر کسی در هر حوزه‌ای هست، خود باید مبلّغ فرهنگ شهدا و دفاع مقدس باشد و حتی برای آشنایی خانواده‌ها با فرهنگ حماسه و ایثار نیز باید برنامه داشته باشیم.

رئیس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در پایان خاطرنشان کرد: فعالیت نهادها و دستگاه‌ها در راستای آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، عبادت و خدمتی ارزشمند محسوب می‌شود و باید قدر این دوران خدمت را به خوبی دانست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها