وی افزود: در بخش پایانههای مرزی نیز سعی و تلاشمان بر این بوده که در کنار سایر دستگاههای اجرایی و ستاد اربعین استان بتوانیم اقدامات خوبی را برای تسهیل سفر زائران را به انجام برسانیم.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان خوزستان از تکمیل پایانههای مرزی خوزستان بهعنوان عمدهترین کار انجامشده توسط مجموعه متبوع خود نام برد و اظهار کرد: با فراهم شدن شرایط امور مربوط به زائران همچون گذرنامه، عبورشان از مرز به شکل آسان و روانی انجام میشود.
وی تصریح کرد: بر اساس توافق انجامشده مسیر عبور جداگانهای برای عبور اتباع خارجی از مرز شلمچه مهیا شد تا بتوانند کارهای مربوط به خروج خود از مرز را بهآسانی دنبال و انجام دهند.
بهرامینیا با اشاره به راهاندازی مانیتورینگ پایانه شلمچه گفت: با انجام این کار پایش تصویری بهصورت آنلاین قابل دریافت است و این موضوع در جهت برنامهریزیها به ما کمک بسیار خوبی میکند.
وی افزود: کار لاین بندی و سکوبندی پایانه مسافربری برونشهری در شلمچه انجامشده که بر این اساس مسافران بهراحتی از روی تابلوهای نصبشده در سکوها میتوانند مقاصد خود را یافته و ضمن سوارشدن به اتوبوسها راهی شهرهایشان شوند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان خوزستان اظهار کرد: ازآنجاییکه بر اساس تقسیمبندیهای کشوری تردد زائران 9 استان خراسان شمالی، جنوبی، رضوی، کرمان، هرمزگان، اصفهان فارس، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد به عراق از مرز شلمچه تعیینشده لذا زائران پس از بازگشت از کربلای معلا با اتوبوسها به مقاصد خود در استانهای یادشده انتقال داده میشوند.
وی با اشاره به اینکه نظم خاصی در بخش حملونقل وجود دارد، تصریح کرد: در کنار سایر دستگاههای خدمات رسان به زائران اربعین، سعی ما آن است تا با رصد، جمعآوری، تجزیهوتحلیل مسائل و مشکلات ضمن رفع آنان برنامهریزی و شرایط بهتری را برای سال آینده مهیا کنیم.
بهرامینیا افزود: مرز چذابه به لحاظ مسائل زیرساختی مقداری از شلمچه عقبتتر است اما کارهای بسیار خوبی نیز در آنجا انجامشده و تمام دستگاهها اعم از آب، برق، راه و شهرسازی و غیره به موضوع فراهمسازی زیرساختها ورود کردهاند.