سرهنگ «اميرعباس آسمند» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در این نشست اظهار داشت: قرار دادن دین به عنوان محور اصلی زندگی سبب می شود که هدف اصلی جامعه اسلامی یعنی پایداری و ثبات ارزشها حاصل شود.
وی به دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی رایج در جامعه اشاره داشت و افزود: مبنای زندگی در جامعه اسلامی باید بر پایه سعادت دنیوی و اخروی باشد نه اینکه تنها در بحث مسائل دنیوی تلاش کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اگر بخواهیم ساختار اصلی سبک زندگی ما دینمحوری، خدامحوری، خودباوری و نیت خدایی باشد، میتوانیم به گذشته نه چندان دور و تجربههای دوران دفاع مقدس برگردیم و این تجربهها را در زندگی خود جاری و ساری کنیم.
سرهنگ آسمند با بیان اینکه برخی تجربهها و ارزشهای دفاع مقدس در حال فراموشی است، گفت: اگر زندگی ما بر اساس زندگی شهدا، خانوادههایشان و رزمندگان در دوران دفاع مقدس باشد، یک زندگی سعادتمند بر پایه تحرک، آگاهی و عدالت در جامعه ما شکل میگیرد.
وی ابراز کرد: فرهنگ مدیریت جهادی که شهدا و رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس مغایر با فرهنگ غربی بنا نهادند بر اساس مؤلفههای خاصی بود که اگر برای حفظ آنها تلاش نکنیم، به طور کامل به فراموشی سپرده میشوند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ما به دنبال فرهنگی جهادی هستیم که شهدا و رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس بر پایه خودباوری و دینباوری بنا نهادند و باید این فرهنگ را برای نسل جدید ترسیم و تبیین کنیم.
سرهنگ آسمند اظهار کرد: در صورتیکه مدیریت حاکم بر نظام اداری ما ولایی، خلاقانه، نوآورانه و بر پایه ارزشهای دفاع مقدس باشد بسیاری از مشکلات ما در زمان حاضر حل میشود.
وی بیان کرد: در سبک زندگی جهادی باید بنا را بر مدیریت جهادی بگذاریم و اگر مدیران ما فرهنگ جهادی دوران دفاع مقدس را تکرار نکنند با مشکلات بسیاری روبرو میشویم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد مدیریت جهادی را خودباوری، پویایی و سرعت عمل در کارها دانست و افزود: باید تلاش کنیم مشارکتپذیری را در بین مردم افزایش داده و اخلاق و ارزشهای دفاع مقدس را در حوزههای مختلف ترویج دهیم.
در ادامه مسئول امور بانوان ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد هدف از تشکیل کارگروه تخصصی سبک زندگی اسلامی را ترویج سبک زندگی جهادی و ایثارگرایانه با محوریت پیشدبستانی، دبستان و مقاطع تحصیلی بالاتر عنوان کرد.
بنتالهدی احمدی افزود: برای دستیابی به این هدف باید سبک رایج در زندگی خود را بشناسیم و مقایسه کنیم که آیا با سبک زندگی اسلامی مطابقت دارد.
وی بیان کرد: سبک زندگی اسلامی بسترساز تمدن نوین اسلامی و پیشرفت همه جانبه است که باید آن را در زندگی خود ترویج دهیم.
در ادامه اعضای حاضر در نشست به بیان دیدگاههای خود در خصوص سبک زندگی اسلامی و چگونگی برگزاری جلسات این کارگروه پرداختند.
انتهای پیام/