حجت‌الاسلام رفیعی:

اصلاح باورها یکی از اساسی‌ترین اصلاحات جامعه از منظر امام رضا (ع) است

عضو هیأت علمی جامعه‌ المصطفی‌ العالمیه گفت: اصلاح باورها یکی از اساسی‌ترین اصلاحات جامعه از منظر امام رضا (ع) است.
کد خبر: ۲۶۶۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰ - 19November 2017
اصلاح باورها یکی از اساسی‌ترین اصلاحات جامعه از منظر امام رضا(ع) استبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس، حجت‌الاسلام والملسمین ناصر رفیعی در چهارمین همایش دانشجویان زائر پیاده امام رضا (ع) «طریق رضوی» که در سالن همایش‌های دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، به اهمیت زیارت اشاره کرد و اظهار داشت: زیارت قبور ائمه اطهار (ع) به دلیل تاثیرات معنوی فراوانی که دارد، از عظیم‌ترین برکات خداوند متعال به مومنین و شیعیان است.

وی یکی از نقش‌های مهم و اساسی انبیاء الهی و ائمه‌ اطهار (ع) را اصلاح باورها در جامعه دانست و گفت: در سیره حضرت علی‌ بن‌ موسی‌ الرضا (ع)، اصلاح باور و عقیده یکی از  اساسی‌ترین اصلاحات در جامعه است.

رفیعی اصلاح رفتارها را یکی دیگر از ویژگی‌های بارز علی بن موسی الرضا (ع) در زندگی دانست و ابراز کرد: امام رضا (ع) با رفتار و کردار خود مردم را راهنمایی و هدایت می‌کردند که یک نمونه آن را می توان بحث و مذاکره حضرت با عمران صابی یکی از بزرگان آیین صابی دانست؛ حضرت رضا (ع) در اوج مذاکره وقتی صدای اذان را شنید بحث را خاتمه داده و برای اقامه نماز آماده شدند.

وی به اصلاح روابط اشاره کرد و افزود: ما باید روابطمان با خانواده، دوستان به ویژه پدر و مادر درست باشد؛ امام رضا (ع) می‌فرمایند «اگر شخصی از خداوند تشکر کند اما شکرگزار زحمت‌های پدر و مادر خود نباشد، عبادات و شکرگزاری‌اش در درگاه خداوند مورد قبول نیست»

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه متاسفانه بسیاری از مشکلات امروز جامعه ما به دلیل عدم صله رحم و توجه به اخلاقیات است، بیان کرد: در زندگی هر شخصی مشکلات وجود دارد، امام آنچه مهم است اینکه نگذاریم این مشکلات به بحران تبدیل شود.

وی در ادامه به اهمیت زیارت حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع) اشاره کرد و افزود: امام جواد (ع) در حدیثی می‌فرمایند، «هر کس پدرم را در طوس زیارت کند، خداوند گناه گذشته و آینده او را میآمرزد». زیارت قبر امام رضا (ع) غم و اندوه را از دل انسان ها دور می‌کند.

این کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی ابراز کرد:  پیامبر گرامی اسلام عبارت «پاره تن من» را تنها برای حضرت زهرا (س) و علی بن موسی الرضا (ع) به کار برده و فرمودند: «پاره‌ای از تن من در زمین خراسان دفن خواهد شد، مؤمنی او را زیارت نکند، مگر آنکه خداوند عزوجل بهشت را بر او واجب گرداند، و آتش را بر بدنش حرام کند.»

منبع: فارس
نظر شما
پربیننده ها