مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قم:
نیازمند تولید آثار فاخر درباره نقش استان قم در دفاع مقدس هستیم
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قم گفت: نیازمند تولید و انتشار آثار فاخر درخصوص نقش قم در دفاع مقدس هستیم و متاسفانه تا کنون اثر قابل توجهی در بحث تدوین نقش و عملکرد این استان در آن دوران تولید نشده است.
به گزارش
دفاع پرس از قم، سرهنگ «احمد حسینی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قم در سالن امام جواد (ع) استانداری قم، اظهار داشت: جایگاه و نقش استان قم در دوران دفاع مقدس بینظیر است که از آن جمله میتوان به تامین هزینه ۳ روز جنگ تحمیلی، مقام دوم شهادت کشور، فعالیت لشکر ۱۷ یکی از بزرگترین یگانهای رزم دوران دفاع مقدس متشکل از رزمندگان پنج استان و نیز شهدای شاخص استان به عنوان شهدای ملی از جمله شهید فهمیده، شهدای بینالمللی، شهدای روحانیت بخشی از ظرفیتهای بینظیر استان قم در دوران دفاع مقدس است.
وی با اشاره به اینکه در خصوص نقش آفرینی روحانیت معظم در دوران حماسه و ایثار تاکنون اثر فاخری تولید نشده، تاکید کرد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و به منظور ثبت عملکرد و نقش آفرینی این استان و لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) درتاریخ دفاع مقدس، ستاد تدوین عملکرد لشکر ۱۷ در سال ۸۵ تشکیل و پس از سالها فعالیت گسترده، جمعآوری اسناد و مدارک، مصاحبهها، تطبیق اسناد و آثار، بهرهمندی از صاحب نظران و کارشناسان مجموعه کلی مستندات عملکرد تهیه و گردآوری شد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم افزود: از سال گذشته کار تدوین عملکرد و کارنامه عملیاتی این لشکر در هشت جلد برنامهریزی و طراحی شد که جلد اول از این مجموعه ۸ جلدی با عنوان «نبرهای انقلابی» (مقطع ابتدایی جنگ تحمیلی تا پایان سال ۶۱) به چاپ رسیده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: طی سالهای گذشته تمامی مستندات، فیلم ها، آثار، مصاحبهها و تطبیق مستندات تهیه و جمعآوری شده است.
حسینی ادامه داد: تدوین و انتشار جلد اول کارنامه عملیاتی لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) از سال گذشته آغاز و در سالروز شهادت شهیدان زین الدین رونمایی شد و چاپ جلد دوم نیز در آینده نزدیک به چاپ میرسد.
لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) در دوران دفاع مقدس مشتمل بر نیروهای رزمنده استانهای سمنان، زنجان، قزوین، مرکز و قم بوده است.
انتهای پیام/