به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی
دفاع پرس، امیر دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آیین تجدید میثاق فرماندهان و کارکنان نداجا با آرمانهای امام راحل که در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: امروز در آستانه هفتم آذر که سالروز حماسه و مقاومت دریادلان نیروی دریایی ارتش در عملیات مروارید در دوران دفاع مقدس و در سال 1359 است، گردهم آمدیم تا با آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی تجدید عهد و پیمان داشته باشیم؛ چرا که امروز مسئولیت پاسداری از این آرمانها را بر عهده داریم.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی منطقه و جهان شاهد انفجار نور و اتفاقی بود که رویکرد آزادیخواهی در زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشت.
امیر خانزادی بیان داشت: آرمانهای انقلاب به معنای پنجه در پنجه استکبار جهانی انداختن بود لذا به صورت باور نکردنی از همان روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تلاش کردند تا این انقلاب را از مسیر اصلی خود منحرف سازند و این را از طریق براندازی و تلاشهایی که توسط جاسوسخانهشان در ایران صورت میگرفت دنبال میکردند و میخواستند انقلاب اسلامی را مدیریت و کنترل کنند اما با هوشمندی امام و مردم موفق به انجام آن نشدند.
وی ادامه داد: بعد از آن تلاش کردند تا با ترور، ناپایداری را در کشور ایجاد کنند و چون باز هم به نتیجه نرسیدند، با چراغ سبز استکبار جهانی به مرزهای کشورمان حمله سراسری شد و به دنبال آن رژیم بعث میخواست یک روزه خرمشهر و یک هفتهای تهران را اشغال کند؛ دشمن تصور میکرد چون نیروهای مسلح از وجود مستشاران خارجی تهی شده و به دلیل شرایط انقلاب انسجام لازم را ندارند، میتوانند به ادعای اشغال اراضی به وسیله ایران، به اهداف خود دست یابند که این بار هم با اتحاد مردم و نیروهای مسلح و رهبری امام خمینی (ره) ناکام ماندند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: زمانی که جنگ در 31 شهریور آغاز شد، اسنادی وجود دارد که نیروی دریایی ارتش در دریا غافلگیر نشد که دلیل این ادعا هم انجام طرح ذوالفقار و عملیات مروارید به دست توانای پرسنل نیروی دریایی ارتش بود؛ به عبارت دیگر هرچند تنها 67 روز از آغاز جنگ تحمیلی میگذشت اما نیروی دریایی ارتش توانست اسکلههای نفتی الامیه و البکر عراق را به همراه نیروی دریایی این کشور از کار بیاندازد، به نحوی که تا انتهای جنگ نیروی دریایی این کشور توان رویارویی با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را پیدا نکرد و صیانت ایران در دریا تثبیت شد.
امیر خانزادی ادامه داد: البته همزمان خطوط مواصلاتی دریایی کشورمان باز ماند؛ تا در دوران دفاع مقدس کشور به لحاظ تامین کالا و ارزاق عمومی مردم با مشکل مواجه نشود.
وی خاطرنشان کرد: راهبرد حمله زمینی دشمن با شکست مواجه شد زیرا دشمنان که قصد داشتند یک روزه خرمشهر را اشغال کنند، به واسطه مقاومت یک گردان از تفنگداران دریایی ارتش در دفاع از خرمشهر در کنار نیروهای مردمی این اشغال 33 روز به تعویق افتاد؛ البته در دوران دفاع مقدس این نیرو در عملیاتهای خیبر و بدر مشارکت فعالی داشت لذا این دست دادن نیروها در زمین و دریا باعث شد تا صدام در باتلاق خود گرفتار آید و خفه شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی نیز به واسطه حضور این نیرو در دریا اجازه ندادیم شیطنتهای استکبار جهانی منافع ملی ما را در دریا به خطر بیاندازد به نحوی که تاکنون حدود 50 ناوگروه رزمی به دریاهای آزاد اعزام شدهاند تا به مقابله با اقدام دزدان دریایی بپردازند.
وی در پایان گفت: امروز به چنان توانمندی دست یافتیهایم که شاهد تحقق خودکفایی در تامین و ساخت تجهیزات و قطعات مورد نیاز هستیم؛ با این حال باید گفت که همچنان در آغاز راهیم.
انتهای پیام/ 231