وی افزود: من شرحی بر نامههای مقام معظم رهبری به جوانان غربی بهزبان اردو نوشتهام که درباره آن کارهای زیادی انجام شده است و قصد دارم شرحی بهزبان انگلیسی بر این نامهها بنویسم.
رئیس شبکه هدایت تیوی لندن عنوان کرد: این نامه محتوای بسیار عمیقی دارد که نشان از این دارد فقط برای دنیای غرب نوشته نشده است و تمام جهانیان میتوانند از آن استفاده کنند.
غلامحسین عدیل تصریح کرد: یکی از پیامهای اصلی نامههای مقام معظم رهبری این بود که دین اسلام دین جنگ نیست بلکه دین صلح و رشد است.
وی با اشاره به اینکه اکثریت جمعیت اروپا مسیحی هستند اظهار داشت: نامههای مقام معظم رهبری به جوانان کشورهای غریی به این معناست که ما در را بهسوی همه ادیان الهی باز کردهایم.
رئیس شبکه هدایت تیوی لندن گفت: یکی از نکاتی که وجود دارد این است که این نامهها بعد از حملههای تروریستی در پاریس منتشر شد لذا بهدلیل اینکه شهر پاریس شهر سکولار است دشمنان اسلام بهدنبال این بودند که این اتفاق را مانند 11 سپتامبر نشان دهند اما نامه مقام معظم رهبری این فضا را تغییر داد.
وی اظهار داشت: نامههای ایشان درهای جنگ را بست و موضوع دیگر یعنی اتحاد ادیان را نشان داد و تأکید داشت که تفاوتی میان شیعه و سنی و حتی میان مسلمان و غیرمسلمان نیست و اسلام همه را با آغوش باز میپذیرد.
عدیل با اشاره به وظیفه و مسئولیت مسلمانان برای انتشار این نامه عنوان کرد: ما باید توضیحات بیشتری را نسبت به این نامهها به جهانیان بدهیم، حتی با اینکه رسانهها کار میکنند اما باید کارهای بیشتر و بیشتری انجام شود.
رئیس شبکه هدایت تیوی لندن، افزود: برای رسیدن به این هدف باید در صفحههای اجتماعی از تکنولوژیهای بروز استفاده کنیم تا به نشر بیشتر آن ادامه دهیم.