به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر سرتیپ دوم
جلیل رجبی فرمانده بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی آجا در نشست خبری طرح مردمیاری محمد رسول الله(ص) ارتش در منطقه شرق و جنوب شرق کشور که صبح امروز در دانشگاه
علوم پزشکی آجا برگزار شد، اظهار داشت: امروز ارتش به عنوان یک نیروی مردمی و انقلابی
با اعتقاد به روحیه جهادی، فرهنگ خدمترسانی را در خود نهادینه کرده است.وی افزود: ارتش با بکارگیری توان امدادی، پزشکی و بهداشتی نیروهای چهارگانه خود اعم از نیروی دریایی، هوایی، زمینی و قرارگاه پدافند هوایی به ارائه امر خدمترسانی میپردازند و ما به دنبال این هستیم تا امر خدمترسانی را به یک نهضت تبدیل کنیم.
امیر سرتیپ رجبی ادامه داد: اینگونه فعالیتها در راستای اجرایی شدن فرمان و مطالبات مقام معظم رهبری انجام می شود، لذا باید با تمام توان در این عرصه گام برداریم.
وی با اشاره به نقش ارتش جمهوری اسلامی در ماههای اخیر خاطرنشان کرد: ارتش چندی پیش در مسیر خدمتگزاری به زائران حسینی در خطوط مرزی مهران، چذابه، قصر شیرین و خسروی استقرار یافته و بعد از آن بلافاصله جهت ارائه خدمات بهداشتی در مناطق زلزله زده غرب کشور حاضر شده و فعالیتهای لازم را به هموطنان آسیب دیده ارائه کردند.
فرمانده بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی آجا افزود: در مناطق زلزلهزده در سه مرحله خدمترسانی را داشتیم، مرحله اول اضطرار بود که در منطقه با بکارگیری بالگردها مجروحان را انتقال داده و وضعیت شان را رسیدگی کردیم؛ مرحله دوم بهداشت روان و محیط را در قالب اعزام تیمهای پزشکی انجام دادیم و مرحله سوم استقرار بیمارستانهای صحرایی در منطقه است که این عزیزان همچنان در منطقه حضور دارند و تا هر زمانی که لازم باشد در منطقه حضور خواهند داشت.
انتهای پیام/221