معاون حج جمعیت هلال احمر

280 پزشک مستقر در هتل‌ها وظیفه ویزیت اولیه زائران را بر عهده دارند

معاون حج مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ایران از اعزام 43 پزشک به سرزمین وحی خبر داد.
کد خبر: ۲۷۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱ - 06September 2014

280 پزشک مستقر در هتل‌ها وظیفه ویزیت اولیه زائران را بر عهده دارند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دفاع پرس، دکتر عادل مقصودی نژاد با اعلام خبر اعزام گروه 43 نفره پزشکان جمعیت هلال احمر برای استقرار در بیمارستانهای مدینه گفت: شب گذشته (جمعه) 43 نفر از پزشکان این مرکز برای استقرار در بیمارستان مدینه راهی شدند.

وی با بیان اینکه 280 پزشک مستقر در هتلها وظیفه ویزیت اولیه زائران را بر عهده دارند، اظهارداشت: همچنین بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته 220 پزشک و پرستار به تدریج برای استقرار در بیمارستانهای مکه و مدینه به عربستان اعزام خواهند شد.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی هلال احمر با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته 9 پزشک مسلط به زبان عربی وظیفه ارتباط فی ما بین بیمارستانهای عربستان و زائران احتمالی بستری در این بیمارستانها را بر عهده دارند گفت: شش پزشک عمومی و سه پزشک متخصص وظیفه این ارتباط و ترجمه را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه تجربه نشان داده است که سرماخوردگی، بیماریهای تنفسی و دردهای عضلانی علت شایع مراجعه زائران به مراکز درمانی است، خاطرنشان کرد: با این حال 103 تن دارو به عربستان ارسال شده است.

مقصودی نژاد با بیان اینکه بر اساس معاینات صورت گرفته مشخص شد که 20 درصد حجاج دارای فشار خون و 13 درصد مبتلا به دیابت هستند، افزود: 33 درصد از زائران ایرانی دارای قند خون بالای 100 هستند که نشان میدهد ریسک ابتلا به دیابت را دارند. بر همین اساس بیشترین تمرکز پزشکان بر رژیم غذایی این افراد است.

وی همچنین در مورد زائران بیماری که داروهای ممنوعه اعلامی از سوی عربستان را مصرف میکنند، اذعان کرد: لیست داروهای ممنوعه هر یک از حجاج که مبتلا به بیماری خاص به مبادی خروجی اعلام شده است اما به زائران توصیه میشود که به اندازه مصرف 40 روز دارو همراه خود داشته باشند.

وی در مورد تمهیدات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر در مورد عدم انتقال ویروس کرونا به زائران ایرانی گفت: بیماری کرونا یک بیماری ویروسی است و به مانند سرماخوردگی به افراد منتقل میشود که بر همین اساس میتوان با رعایت بهداشت فردی از انتقال آن جلوگیری کرد.

مقصودی نژاد با بیان اینکه شستن مرتب دستها، رعایت آداب سرفه و عطسه و استفاده از ماسک در اماکن شلوغ میتواند مانع از انتقال این ویروس شود، گفت: بر اساس آخرین اعلام همکارانمان از مکه و مدینه خوشبختانه تاکنون زائری با علائم کرونا به این مراکز مراجعه نکرده است.

معاون حج مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: به زائران توصیه میشود در صورتی که پس از بازگشت از مکه دارای علائمی همچون تب، تنگی نفس، سرگیجه و ... هستند به مراکز درمانی مراجعه کنند.

ایسنا/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار