به گزارش دفاع پرس از مازندران، «سیدعلی سلیلی» کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه، طی سخنانی در مصلی شهر محمودآباد، اظهار داشت: خیلیها دوست ندارند که ۹ دی برجسته شود و مخصوصاً در این ایام بعضی با بیتقوایی و بیایمانی یک جریان دور گرفتند که حق با ما بود در سال ۸۸ و فتنه، فتنه نبود.
وی افزود: با بیتقوایی و انحراف بعضیها، جریان ۹ دی به فراموشی سپرده نخواهد شد و فتنه و فتنهگری بهعنوان خط قرمز انقلاب همواره مطرح خواهد بود، چون خیلیها عنوان کردند که حق با ما بود، بلکه حق با مردم و حضور مردم در ۹ دی و حق با ولایت است.
سلیلی خاطرنشان کرد: برای صابران و شکرگزاران نعمت ولایت و انقلاب امروز روز بزرگی است، چون فتنه بود و مسئله بر سر یک شخص منتخب و انتخابات نبود، بلکه مسئله برسر یک پروژه ۱۰ ساله براندازی انقلاب اسلامی بود و به معنی کامل همه آمده بودند از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی سفارتخانههای کشورهای خارجی آمدند.
وی ادامه داد: همواره ضدانقلاب برای از پای درآوردن این نظام آمده بودند، اما غافل از آن هستند که خداوند سبحان و خون شهدا و بصیرت، مردم ما را بیمه کرده بود، پس یادآوری فتنه یادآوری یک روز بزرگ و جنگ احزابی بود که خیلیها را آن روز دچار تحیر کرد و بعضاً ترسیدند و جانب سکوت را پیش گرفتند.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: جنود الهی در روز ۹ دی در قالب ۵۰ میلیون ملت با بصیرت و فهیم تشخیص دادند و اقدام به موقع انجام دادند و کار آن شد که به گفته دشمنان که ما چیزی برای عرضه نداریم و حتی کاری کردند در زمان فتنه در قم تا تعیین رهبری رفتند و پروژه سکولاریزه کردن انقلاب را انجام دادند که قم کار مذهبی انجام دهد و تهران کار سیاسی بکند.
وی افزود: آخرین حربه دشمن علیه انقلاب اسلامی جنگهای نیابتی در منطقه بود که این هم به شکست انجامید و ما باید آماده باشیم و در برابر توطئه دشمنان بصیرت داشته باشیم، چون خناسان و دشمنان دشمنی میکنند و این یک توهم نیست که بعضیها میگویند که شما زیاد از دشمن دم میزنید بلکه این یک حقیقت است.
این کارشناس سیاسی بیان کرد: بر طبق سند چاپ شده وزارت اطلاعات، در دفتر یکی از فتنهگران پیشنویس قانون اساسی خودشان را به خیال خام خود گرفتند که معاونت خارجی وزارت اطلاعات با مطالعه آن دیدند شبیه متون حزب توده و کمونیستها بود و برای همین جرم فتنهگران نابخشودنی است، چون دشمن ذلیل را بیدار و دندان دشمنان برای انقلاب اسلامی تیز شد.
سلیلی تصریح کرد: بنا بر سر چیز مهمتری بود و بحث سر انتخابات نبود، بلکه اصل انقلاب را نشانه رفتند خیلی آدم باید سطحینگر باشد که بگوید این مسئله برای انتخابات بود انسان باید عمیقا به تحولات نگاه کند، دشمن با اصلاحطلب، اصولگرا و اعتدالی دشمنی ندارد، دشمن با اصل انقلاب ما دشمنی دارد و میگویند «انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است».
وی اضافه کرد: اصل انقلاب ما هم عبارتست از فقه حکومتی، دشمن نمیخواهد که فقه حکومتی باشد آنها میگویند مرجعیت باشند، اما در مسائل بینالمللی موضع نداشته باشند و امام عزیزمان فقه حکومتی را که ۱۱ قرن در حال خاک خوردن بود را احیاء کرد و این یعنی ولایت مطلقه فقیه یعنی فقه را از عرصههای فردی وارد عرصه اجتماعی کرد و دشمن تاب دیدن این را ندارد و بدین خاطر در حال دشمنی است.
این کارشناس مسائل سیاسی درباره چرایی ایجاد فتنه ۸۸ گفت: در فتنه ۸۸ در بستر نارضایتی عمومی و از احساسات پاک مردم استفاده شد و آنها را وارد خیابانها کردند، مثلاً الان که مردم را تهییج کردند و مسئولان باید این نارضایتی را پاسخ دهند تا کسری بودجه از جیب مردم تأمین نشود و از مسیرش باید این مشکلات حل شود، زیرا دشمن از احساسات مردم استفاده میکند، ابتدا میگویند «رأی منو پس بده» آرام آرام فاز مسلحانه و بعد آشوب، فحاشی و جسارت نسبت به اصل انقلاب آن وقت دشمنان از این کار سوء استفاده میکنند.
وی خاطرنشان کرد: ترامپ در سخنرانی سه ماه قبل خود به تغییر رژیم ایران اشاره کرده است و این ماهیت استکبار است و آن کسانی که در کشور فکر میکنند که آنها صلاح این ملت را میخواهند آنها اگر معاند نباشند قطعا متوهم هستند و استکبار و رژیم صهیونیستی با امید حذف ایران شب میخوابند، زیرا بلوک غرب مزمحل شده و شرق هم اثری ازش نیست و داعش و تکفیریها را هم نابود کردیم و میخواستند با تجزیه اقلیم کردستان یک رژیم صهیونیستی دیگر بیخ گوش ما برپا کنند.
سلیلی یادآور شد: گروههای سیاسی در درون کشور از چپ و راست فرقی ندارد، اگر به این مسئله واقف باشند، این مسئله مهم فقه حکومتی و توجه به این اصل داشته باشیم و غفلت بکنیم باور کنید که سیلی میخوریم و در سال ۸۸ نبود که سیلی خوردیم، فتنه به آن عظمت نیاز به عمارها دارد، اگر عمارها بودند این قدر این فرسایشی و طولانی نمیشد.
این استاد دانشگاه درباره شناخت دستهای فتنه اظهار کرد: در فتنه ۸۸ یک سری ایادی بودند و سری اول پیاده نظام بودند که آمدند با کف و سوت و هلهله در عاشورا آن واقعه را بهوجود آوردند و اینها پیاده نظام هستند، اما دستهای آشکارتر کسانی هستند که زمینه را آماده کردند و با سکوت و مواضع دوپهلویشان با دمیدن در این آتش تفرقه و توجه نکردن به بیانات امام اینها ممهدین هستند که یکی از اثرگزارترین گروهها در فتنه ۸۸ همینها بودند و فتنهگرانی که روی دست نظام هزینه گذاشتند بدانند بدون هزینه به نظام بر نخواهند گشت.
سلیلی درباره فتنه جدید گفت: دشمنان ما برای این انقلاب از روز اول تاکنون خوابها دیدند جنگی که الان ما درون آن هستیم یک جنگ تمام عیار امنیتی و سیاسی است که چند روز اخیر بخشهایی از آن را دیدید و پروژه القای ناکارآمدی انقلاب اسلامی هست و دشمن بعد از آن که در تمام زمینهها و جبههها شکست خورد روی آورد بر یک جنگ زرگری بهوسیله رسانه که در بعضی از شهرها مردم را دارند تهییج میکنند تا از مسئله اقتصاد و بیکاری و معیشت مردم موجسواری کنند تا مسئله امنیتی ایجاد کنند.
وی افزود: اینکه به رئیس دولت فحاشی بکنند سابقه ندارد و این یک پروژه سیاسی و امنیتی است با هدف برگزار میشود که به دنبال القای ناکارآمدی انقلاب اسلامی هستند که بله این نظام مقتدر نیست و دشمنان ما بدانند که انقلاب اسلامی شرق و غرب را سرجایش نشاند و تکفیریها را مزمحل کرد و در منطقه دست برتر دارد و دشمن میخواهد ما را درگیر جنگ داخلی بکند.
این کارشناس سیاسی درباره راه برون رفت از این روش دشمن عنوان کرد: علاج کار این است که افرادی که در قدرت هستند بیایند جلوی واردات بیرویه برنج را از آذرماه بگیرند و از کشاورزان حمایت کنند تا آنها از وضع بد اقتصادی در عذاب نباشند و کار اصلی را باید دولتمردان انجام دهند تا دل رهبری شاد شود و جلوی نفوذ در دستگاهها و حکومت گرفته شود و از دشمن چشم برنداریم.
سلیلی در پایان گفت: پنج سال است که رهبری مسئله اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، اما میبینیم که کاری صورت نمیگیرد اقتصاد مقاومتی فقط به شعار رهبری شد و عدم عمل مسؤولان و برای اینکه دشمن از این حوادث موجسواری نکند و اعتراضات مردمی را شاهد نباشیم مسؤولان کمر همت ببندند و شعار اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند و با تلاش باید برای مردم کار صورت گیرد تا این مردم که سهامداران انقلاب هستند ناراضی نباشند.
انتهای پیام/