به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «عبدالغنی الخنجر» سخنگوی جنبش حق در گفتوگویی تاکید کرد با توجه به وضعیت کنونی بحرین احتمال آن میرود که رژیم آل خلیفه در سال میلادی جدید دست به تشدید بحران بزند و در همین رابطه اظهار داشت: استراتژی رژیم آل خلیفه تشدید بحران در کشور است با توجه به اینکه انتخابات پارلمانی را پیش رو داریم دولت سعی میکند معارضان را در دوراهی انتخاب میان تسلیم شدن و تن دادن به خواستهها و دستورات دولت و یا جایگزینی آنها با افراد دیگر قرار دهد. آل خلیفه میخواهد با جایگزین کردن معارضان اینگونه وانمود کند که اوضاع کشور طبیعی است و انتخابات با موفقیت برگزار شده است.
وی ادامه داد: رژیم حاکم با تمام توان تلاش میکند انتخابات با موفقیت برگزار شود و اگر نتواند سطح مشارکت مردمی در انتخابات را بالا ببرد احتمالا برای اینکه به جامعه جهانی نشان دهد که وضعیت کشور عادی است به گزینههای دیگری همچون دست زدن به تقلب در انتخابات و تغییر نتیجه آن روی خواهند آورد.
این مبارز بحرینی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ادامه محاکمه شیخ علی سلمان نیز زمینه سازی برای ادامه بازداشت او است، مدت محکومیت او در پرونده اول رو به پایان است به همین دلیل دولت دسیسه جدیدی علیه او ترتیب داد و وی را به جاسوسی برای قطر متهم کرده است این در حالی است که جهانیان در خصوص طرحی که آمریکا و قطر و بحرین و عربستان در آن حضور داشتند و شیخ علی سلمان نیز در آن نقش داشت مطلع هستند، اما با بالا گرفتن اختلافات میان کشورهای حاشیه خلیج فارس و قطر اتهام ارتباط و تجسس به نفع یک کشور خارجی که همان قطر است به شیخ علی سلمان وارد شد.
او همچنین گفت: گمان نمیکنم در سال ۲۰۱۸ شاهد بهبود اوضاع بحرین باشین، زیرا آل خلیفه وضعیت بحرین را به وضعیت کشورهای منطقه گره زده است و این مسئله به معنی طولانی شدن زمان بحران در بحرین است، هم اکنون از بحرین به عنوان یک اهرم فشار بر روی جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت استفاده میشود.
عبد الغنی الخنجر با اشاره به ناکامیهای متعدد محور آمریکایی صهیونیستی سعودی گفت: محور آمریکایی صهیونیستی سعودی هیچ پیروزی در منطقه نداشتهاند و با گذشت دو سال از جنگ یمن به هیچ دست آوردی نرسیده اند. تمام موارد نشان میدهد که در سال جدید رژیم آل خلیفه به بحرانیتر کردن وضعیت و صدور احکام سنگین علیه شهروندان روی خواهد آورد.
وی ادامه داد: رژیم ال خلیفه به دلیل فشارهای سیاسی و ادامه یافتن جنبشهای مردم تحت فشار زیادی قرار دارد، آنان علی رغم بازداشت و شکنجه شدید مخالفان و پشتیبانی آمریکا و انگلیس نتوانستند انقلاب مردمی بحرین را خاموش کنند به همین دلیل رژیم حاکم سعی میکند بیشترین ضربه را به معارضان بزند.
او در پایان تاکید کرد: وضعیت اقتصادی کشور نیز بسیار نگران کننده است و دولت توان پرداخت بدهیهای خود را ندارد، این درحالی است که کشورهای پشتیبان بحرین همچون عربستان و امارات نیز با بحران مالی روبرو هستند انتظار میرود که درسال جدید مالیاتها و قیمت کالاهای مختلف مجددا افزایش یابد که این امر منجر به بحرانیتر شدن وضعیت موجود خواهد شد.
منبع: تسنیم