روایت یک استاد دانشگاه از دیدار با رهبر انقلاب

دکتر موسی نجفی در صفحه‌ی شخصی‌اش در فضای مجازی روایتی از دیدار با رهبری را منتشر کرد.
کد خبر: ۲۷۴۳۵۱
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۱ - 17January 2018

روایت یک استاد دانشگاه از دیدار با رهبر انقلاببه گزارش فضای مجازی دفاع پرس، دکتر موسی نجفی استاد تاریخ و اندیشه سیاسی در کانال تلگرام خود نوشت:

روز یکشنبه ۲۴ دی‌ماه توفیق شد تا به اتفاق یکی از دوستان خوبم، خدمت آقای عزیزمان رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی رسیدیم و دقایقی بی دغدغه و در فضایی صمیمی و آرام با ایشان سخن گفتیم؛ این مژده را به دوستان بدهم که به خلاف برخی شایعات روزهای اخیر، ایشان هیچگونه ناراحتی جسمی و کسالت مشهودی نداشتند و تندرست و در سلامت کامل بودند.

در این جلسه برای ایشان از طرح کتاب «تمدن رضوی» و در ادامه در مورد کتاب انسان ۲۵۰ ساله خودشان سخن گفتم و ایشان به بدیع بودن و جذابیت موضوع و حتی جالب بودن خود عنوان تمدن رضوی اشاره نمودند و بعد از تورق چند صفحه فرمودند که کتاب را می خوانند.

در خلال این دیدار آقای دکتر حقانی که با دست پر از کتابهای موسسه تاریخ معاصر آمده بود، کتاب کم حجمی را به آقا معرفی نمود که در مورد تبلیغات ضد ایرانی در کتب درسی یکی از کشورهای همسایه بود آقا فرمودند کاش مطالب مهمش را علامت می‌زدید تا من راحت تر بخوانم؛ بعد از تقدیم کتاب کم حجم مذکور، آقای حقانی چند کتاب حجیم دیگر را رو کرد! من به کنایه و شوخی و البته رندی؛ طوری که آقا بشنوند گفتم آقای حقانی مگر متوجه نشدید در مورد کتاب کم حجم قبلی چه فرمودند؟! چطور انتظار دارید این همه کتاب قطور را بخوانند؟ آقا بلافاصله متوجه کنایه طنزگونه من شدند و با تاکید و لبخند و کمی هم جدیت گفتند: نخیر! میخوانم!

از نکات جالب این جلسه به روز بودن ایشان در زمینه فرهنگ و مطالعه کتاب است؛ در این مورد البته این بار نیز مثل دفعه قبل، جلوی ایشان کم آوردم! چرا که ایشان کتابی را مطالعه کرده بودند که راجع به سقوط امپراطوری عثمانی بود و سوال کردند شما کتاب «صلحی که همه صلح ها را بر باد داد» را خوانده اید؟ جواب ما منفی بود!

چون از چاپ کتاب زمان اندکی نگذشته و به اصطلاح تازه از تنور در آمده. در مورد کتاب کمی صحبت نمودند (کتاب صلحی که همه صلح ها را بر باد داد نوشته دیوید فرامکین، انتشارات ماهی، زمان انتشار پاییز ۱۳۹۶) اینکه گفتم مثل دفعه قبل، چون در یکی از دیدارهای قبل که خدمت شان رسیدم به من گفتند که فلان کتاب را که بهاییان نوشته اند شما خوانده اید؟ گفتم خیر! با تعجب گفتند چرا؟ با پررویی و حاضر جوابی گفتم: معلوم است چون حضرتعالی رهبر کشور هستید و بیشتر این کتب مجانی خدمت تان ارسال می شود! لذا طبیعی است که شما از آخرین وضعیت بازار نشر با خبر باشید! (توجیهی برای تنبلی خودم!!) با لبخند فرمودند: اشکالی ندارد! من از این کتاب دو نسخه دارم و یک نسخه اش را به شما میدهم؛ و البته چند روز بعد کتاب وعده داده شده به دستم رسید.

خدا را شکر که رهبری داریم که زودتر از همه در جریان نوسانات و کوران کتاب و نشر و فکر قرار دارند. این نکته را هم بگویم من از تاکید ایشان بر خواندن کتاب اخیر (یعنی صلحی که همه صلح ها را بر باد داد) حدس قریب به یقین زدم که بینش سیاسی ایشان باید تا حدود زیادی متاثر از مطالعه زیاد و بالطبع بصیرت تاریخی شان باشد. (والله اعلم )

اما دو تاسف! اول اینکه کاش این خیل عظیم ولایت مدار و دوستداران آقا به اقتدای از ایشان اهل مطالعه و آن هم فهم و درک تاریخی بشوند! بخصوص کسانی که به تفسیر و بسط بیانات معظم له در تریبون های اجتماعی و سیاسی می پردازند ، لااقل کمی به افق فکری و ظرائف گفتار آقا نزدیک شوند. و اما تاسف دوم اینکه از کاهلی و طمع خودم بگویم که موقع خروج از بیت در دل گفتم: کاش ایشان مثل دفعه قبل از این کتاب «صلحی که همه صلح ها را بر باد داد» هم دو نسخه داشته باشند!

نظر شما
پربیننده ها