«علیاصغر جعفری» رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس، عصر امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان همدان در گفتوگو با خبرنگار دفاع پرس، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س)، با اشاره به افتتاح ۱۰ مرکز فرهنگی دفاع مقدس در استانهای مختلف کشور با حضور رئیس جمعوری اسلامی ایران، رئیس ستادکل نیروهای مسلح و رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به صورت ویدئو کنفرانس از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران در طول ایامالله دهه فجر، اظهار داشت: با راهاندازی این ۱۰ مرکز فرهنگی، مجموع مراکز فرهنگی دفاع مقدس در کشور به ۱۵ مورد خواهد رسید و با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته توسط ریاست محترم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، تا پایان سال ۱۴۰۴ شاهد راهاندازی و فعالیت مراکز فرهنگی دفاع مقدس در همه استانها خواهیم بود.
وی افزود: یکی از راهبردهایی که میتواند بیانگر عزت، خوداتکایی و غرور ملی در هر کشوری باشد، بدون شک ایجاد موزههای جنگ به شمار میرود و با عنایت به اینکه تاریخ ایران اسلامی همواره مملو از حماسه و فداکاری بوده است، مردم ما همیشه در برابر دشمنان مقاومت کردهاند و این مهم در صحنههای مختلف انقلاب و دفاع مقدس نیز به خوبی نمایان و روشن است.
جعفری با اشاره به اینکه وجود نوآوری و تحول مداوم از ویژگیهای بارز یک مرکز فرهنگ دفاع مقدس است، گفت: در تعاریف جدید از موزههای جنگ، مرکز فرهنگی دفاع مقدس باید مجموعهای پویا، متعامل و کاملاً زنده باشد که این موضوع باید در همدان مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه امروز شاهد یک حرکت عظیم، هنری و ماندگار در استان همدان هستیم و باید قدردان همه کسانی باشیم که این مجموعه ارزشمند را ایجاد کردهاند.
جعفری مرکز فرهنگی دفاع مقدس همدان را یکی از بهترین مراکز فرهنگی در سطح کشور دانست و افزود: اگر امروز بخواهیم ارزشهای والای دفاع مقدس را به نسل جدید منتقل کنیم، به حتم یکی از مناسبترین روشهای آن استفاده از هنر و ظرفیتهای هنری خواهد بود.
وی ساخت فیلم، مستند و آثار تصویری را نیز از دیگر راههای مهم در جهت انتقال این ارزشها خواند و تصریح کرد: بهرهگیری هوشمندانه و اثربخش از هنر در مجموعه مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان همدان، به حتم یکی از نکات بارز و قابل توجه در این مجموعه است.
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس، همچنین با تأکید بر اینکه این مرکز فرهنگی بدون شک میتواند الگویی برای ساخت مراکز فرهنگی دفاع مقدس در دیگر استانهای کشور نیز باشد، یادآور شد: باید ظرفیتی ایجاد شود تا مخاطبان بتوانند به صورت مجازی از این مجموعهها نیز بازدید کنند.
مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران، مرکز فرهنگی دفاع مقدس همدان را در تراز مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین دانست و اضافه کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی مردم همدان شهره بودهاند و در طول دوران هشت سال حماسه و ایثار نیز همواره شاهد از خودگذشتگی و دلیرمردیهای این مردم عزیز بودهایم.
وی در پایان تصریح کرد: هر استانی در دوران دفاع مقدس نقش ویژه و بهسزایی را ایفا کرده و نسل جوان ما نیز امروز باید به رشادتها و ایثارگریهای پدران خود ببالد و فراموشی و غفلت باعث نشود که نسل سوم و چهارم انقلاب این عزت و عظمتی که ملت بزرگ ایران خلق کرده است را درک نکند و از آن بیاطلاع باشد.
انتهای پیام/