فاطمه کامران خواهر شهید مدافع حرم محمد کامران در گفتوگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، اظهار داشت: زمانی که برادرم به دنیا آمد، پدر بزرگم گفت: نام پسرم که در سال ۶۵ به شهادت رسیده بود را برای وی انتخاب و مشخص کردهام. محمد سال ۶۷ به دنیا آمد.
وی افزود: نام برادرم را همنام دایی شهیدم «محمد» نامگذاری شد و همان راه و بینشی که دایی داشت را سرلوحه های برنامههای زندگی خود قرار داد تا به شهادت رسید.
کامران بیان کرد: محمد فرزندی مهربان و با ایمان و اخلاق بود به عبارت بهتر بگویم هرچه خوبان دارند همه را یک جا داشت و همه خصوصیات خوب اخلاقی را در خود ایجاد و پرورش یافته بود. خیلی شجاع و انقلابی با بصیرت عمل بود. رعایت حلال و حرام برای وی به قدری مهم بود که حتی غذای نذریها که نمیدانست از کجا آمده را نمیخورد میگفت: نمی دانم آیا غذا از طرف خانوادهای آمده که اهل خمس بوده یا نه اهل خمس دادن نبوده است. نماز شب وی هرگز ترک نمیشد.
خواهر شهید محمد کامران با اشاره به خصوصیت رفتاری برادرش یادآور شد: زمانی که دیپلم گرفت، ابتدا دانشگاه قبول شد و رفت، ولی شاید کمتر ازیک ماه از تحصیل وی در دانشگاه نگذشته بود که به سپاه رفت و زمینه تحصیلی خود را تغییر داد و در دانشکده افسری سپاه تحصیلات دانشگاهی خود را ادامه داد و پیگیری کرد. برادرم به سه زبان فرانسه، عربی و انگلیسی مسلط بود و به کشورهای لبنان و سوریه برای ماموریت میرفت.
وی با اشاره به این نکته که برادرم ثقل اکبر بود بیان کرد: محمد قرآن میخواند و به آن عمل میکرد و در کلاسهای درس استادانی همچون اتابکی و مجتهدی تهرانی شرکت میکرد و بیشتر اهل عمل بود تا حرف در صراط مستقیم رفتار میکرد، به جای این که حرف بزند بیشتر عمل میکرد.
خواهر شهید محمد کامران گفت: محمد ارادت خاصی به حضرت زهرا (س) داشت و به امام حسین (ع) عشق میورزید هیچ گاه زیارت عاشورای وی ترک نشد، به همین دلیل هم نحوه شهادت عاشقانه بود. یک تیر به شاهرگ گردن و تیری دیگر به پهلوی وی همانند حضرت زهرا (س) اصابت کرده بود. محمد ۲۳ دی سال ۹۴ در خانطومان سوریه به شهادت رسید.
وی خاطرنشان کرد: شهدا برای احیای اسلام و ارزشها خون خود را نثار کردند تا راه روشن و مسیر هموار را برای پیشرفت جامعه اسلامی فراهم کنند، بنابراین ما باید قدردان فضای سالم و معنوی خود باشیم و خوب عمل کنیم.
انتهای پیام/191