رئیس پلیس فتا:

هر 12 ثانیه یک نفر قربانی جرایم سایبری می شود

رییس پلیس فتا ناجا در خصوص آخرین آمار منتشر شده در مورد جرمهای سایبری از سازمان اینترپل گفت: طبق آماری که از سازمان اینترپل به دست ما رسیده در هر 12 ثانیه یک نفر قربانی جرایم سایبری می شود و این آمار رو به افزایش است در سال 2013 جرایم سایبری حدود 113 میلیارد دلار به طور مستقیم هزینه به جامعه جهانی تحمیل کرده است.
کد خبر: ۲۷۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳ - 09September 2014

هر 12 ثانیه یک نفر قربانی جرایم سایبری می شود

به گزارش خبرنگار انتظامی دفاع پرس، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس فتا ناجا در دومین کارگاه آموزشی منطقه ای با موضوع " همکار ی های بین الملل و منطقه  در خصوص مبارزه با جرایم سایبری " که صبح امروز با حضور نمایندگانی از کشورهای تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ترکیه، آذربایجان و سازمان اینترپل برگزار شد اظهار داشت: امروز فناوری اطلاعات و ارتباطات جامعه جهانی را به شکلی بینادین دستخوش تغییر و تحول نموده است و در راستای آن سبک زندگی انسانها، روابط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی جوامع را تحت تاثیر خود قرار داده است.

وی ادامه داد: سازمان ملل متحد به عنوان بزرگترین سازمان جهانی با درک صحیح از شرایط موجود در فضای سایبر در جهان اقدام به برگزاری نشست های تخصصی و فنی به منظور ایجاد همدلی، شناخت فرصتها، تهدیدات، جرایم سایبری و تبادل اطلاعات و دانش بین کشورها می کند که کاری شایسته است.

هادیانفر با بیان این مطلب که خوشبختانه امروز همه به این درک رسیده اند که مسایل مربوط به جرایم سایبری جهانی است خاطر نشان کرد: وقتی که یک جرمی در یک گوشه از جهان اتفاق می افتد می تواند تهدیدی برای سایر کشورها باشد.

رییس پلیس فتا ناجا تصریح کرد: باید به ابعاد بین المللی جرایم سایبری توجه ویژه ای داشت چرا که امروز بیش از 70 درصد پرونده های جرایم در کشورهای توسعه یافته و 40 درصد جرایم در کشورهای در حال توسعه فراملی هستند.

وی ادامه داد: فراملی بودن جرایم سایبری ما را براین می دارد که به تبادل اطلاعات جرایم و مجرمین و دانش این فضا با یکدیگر بپردازیم چرا که این قبیل مسایل در سرنوشت مشترک همه کشورهای جهان تاثیر گذار است.

رییس پلیس فتا ناجا در خصوص آخرین آمار منتشر شده در مورد جرمهای سایبری از سازمان اینترپل گفت: طبق آماری که از سازمان اینترپل به دست ما رسیده در هر 12 ثانیه یک نفر قربانی جرایم سایبری می شود و این آمار رو به افزایش  است در سال 2013 جرایم سایبری حدود 113 میلیارد دلار به طور مستقیم هزینه به جامعه جهانی تحمیل کرده و مجرمین توانسته اند در این سال بیش از 388 میلیارد دلار از این فضا برای خودشان سود کسب کنند.

وی ادامه داد: در سال 2013 سازمانها و شرکتها بطور میانگین 122 حمله سایبری موفق را تجربه کرده اند همه این آمارها نشانگر اهمیت فضای سایبری می باشد که مجرمین و گروههای سازمان یافته به دنبال سواستفاده از فرصت های این فضا هستند حتی گروههای تروریستی که جزء منفورترین گروههای دنیا هستند از این فضا به نفع خود سواستفاده می کنند.

سردار هادیانفر با بیان این مطلب که تمامی این موضاعات بیانگر این است که برای مبارزه با این پدیده جهانی و بین المللی سازمان unobc سازمان اینترپل وظیفه سخت و مشکلی را پیش رو دارند گفت: بدون همکاری کشورها و پلیس های سایبری پیش بینی، پیش گیری، مبارزه و مقابله با جرایم سایبری غیرممکن است چرا که بطور متوسط بیش از 50 درصد جرایم ملی و مابقی در تمامی کشورها جنبه فراملی دارند در صورت عدم همکاری کشورها و عدم وجود سازمان های بین المللی برای ایجاد هماهنگی در تبادل اطلاعات، ظرفیت سازی و پشتیبانی فنی و آموزش در این فضا شرایط برای همه کشورها حتی کشورهای توسعه یافته بسیار سخت خواهد شد.

وی ادامه داد: امروز همه کشورها می دانند که عقب ماندگی پلیس ها در عرصه مبارزه با جرایم سایبری بیشترین خطر را برای سایر کشورها به همراه دارد با توجه به فرامرزی بودن جرایم سایبری کافی است که یک کشوراز استانداردهای لازم برای مبارزه با جرایم سایبری برخوردار نباشد همین کشور به بهشتی برای مجرمین سایبری تبدیل خواهد شد و تهدیدی برای سایر کشورها خواهد بود.

سردار هادیانفر با بیان این مطلب که ما امروز پیش گام همکاری و تبادل اطلاعات هستیم گفت: ما آماده کمک به سایر کشورهای منطقه جهت راه انداری پلیس های سایبری آنهامی باشیم می توانیم تجربیات و ابزارهای تولیدی خودمان را در اختیار سایر کشورها قرار دهیم چرا که پلیس سایبری ایران تا کنون توانسته است با اقدامات اساسی خود دستاوردهایی مانند ارتقا امنیت و احساس امنیت برای کاربران در فضای آنلاین و خانواده ها و افزایش خطرپذیری ارتکاب جرایم برای مجرمین و ایجاد توسعه ارتباطات بین المللی و توسعه کسب و کار را فراهم سازد.

رییس پلیس فتا ناجا در پایان با بیان این مطلب که پلیس سایبری ایران دارای قدرت کشف 65 درصد جرایم سایبری است گفت: با توجه به رشد و توسعه بعد بین المللی جرایم سایبری توانسته ایم در راستای اهداف سازمانهای مهم بین المللی و سازمان اینترپل قوانین و معاهدات بین المللی اقدامات بسیار گسترده و مناسبی را در توسعه تعامل و همکاری موثر برای مقابله و مبارزه با جرایم سایبری سازماندهی کند و پیگیری جرایم سایبری یک از اولویت های اساسی پلیس سایبر ایران است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها