علامتی: شهدای نوجوان جنگ ۱۲ روزه محور تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رویکرد کیفی را ویژگی تولیدات انتشارات کانون دانست و گفت: ما برای تولید کتاب با کیفیت حتماً نیاز به زمان و فعالیت کارگروه‌های تخصصی هستیم و معتقدیم کتاب خوب می‌تواند با مخاطب ارتباط برقرار کند و درخصوص جنگ ۱۲ روزه آثار کیفی منتشر خواهیم کرد.
کد خبر: ۷۸۷۹۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۳:۵۸ - 27October 2025

«حامد علامتی» مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، با اشاره به فعالیت کارگروه دفاع مقدس انتشارات کانون درخصوص جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونی علیه کشورمان اظهار داشت: تولیدات ادبی ما در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با محوریت شهدای نوجوان و جوان در کارگروه دفاع مقدس ما دنبال می‌شود.

علامتی: کتاب‌های کانون پرورش فکری از جنگ ۱۲ روزه با کیفیت چاپ می‌شود

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رویکرد کیفی را ویژگی تولیدات انتشارات کانون دانست و با تاکید براینکه تمام تلاش‌مان تولید و انتشار آثار کیفی است، گفت: ما برای تولید کتاب با کیفیت حتماً نیاز به زمان و فعالیت کارگروه‌های تخصصی هستیم و معتقدیم کتاب خوب می‌تواند با مخاطب ارتباط برقرار کند و پیام را به درستی منتقل کند لذا برای تولیدات ادبی‌مان حتماً زمان قائل هستیم و در این زمینه کیفیت را فدای سرعت نمی‌کنیم.

وی با اشاره به تحولات اخیر در منطقه و مسئله‌ی فلسطین افزود: کانون پرورش فکری در حوزه‌ی روایت مقاومت نیز فعال است. ما تاکنون چهار عنوان کتاب درباره‌ی کودکان غزه، به چهار زبان زنده‌ی دنیا – فارسی، عربی، انگلیسی و روسی – منتشر کرده‌ایم. همچنین مجموعه‌ای از کتاب‌ها با محوریت شهدای کودک و نوجوان و روایت ۱۲ روز مقاومت مردم غزه در دست تولید است.

علامتی به پیشینه‌ی درخشان بیش از شش دهه فعالیت کانون، اظهار داشت: کانون پرورش فکری خاستگاه بسیاری از هنرمندان بزرگ امروز ایران است؛ هنرمندانی که از دل همین مراکز برخاسته‌اند و امروز چرخ فرهنگ و هنر کشور را می‌چرخانند.

مدیرعامل کانون در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های ویژه برای کودکان و نوجوانان با نیاز‌های خاص اشاره کرد و افزود: ما مراکزی متناسب‌سازی‌شده برای کودکان دارای شرایط جسمی، حرکتی و ذهنی ویژه داریم؛ از مربیان تخصصی گرفته تا تولید کتاب‌ها و محصولات آموزشی متناسب با شرایط این عزیزان. از کتاب‌های صوتی و بازی‌های هدفمند گرفته تا تولیدات فرهنگی و هنری اختصاصی برای آنان.

وی ادامه به مشارکت کانون در برگزاری جشنواره همام ویژه هنرمندان معلول و جانبازان پرداخت و ادامه داد: با بررسی‌های روان‌شناختی و جامعه‌شناختی، به این نتیجه رسیدیم که حضور این کودکان در کنار دیگر هم‌سالانشان، به رشد شخصیتی، افزایش امید و پویایی بیشتر آنان منجر می‌شود. بر همین اساس، در حال فراهم‌سازی فضا‌های تلفیقی هستیم تا این هم‌نشینی انسانی و تربیتی محقق شود.

علامتی از تولید آثار ادبی ماندگار هنرمندان دارای معلول خبر داد و گفت: به‌تازگی کتابی با عنوان «من دختر قدرتمندی هستم» به قلم «فاطمه محمدی» از یزد منتشر شده است. خانم محمدی یکی از اعضای فراگیر کانون است که بر اثر یک خطای پزشکی، دچار قطع نخاع شده و نزدیک به ده سال است در بستر بیماری به سر می‌برد. با این حال، او با اراده‌ای مثال‌زدنی قلم زده و اثری خلق کرده که بدون هیچ توصیه‌ای، با سخت‌ترین معیار‌های شورای عالی کتاب کانون تأیید و منتشر شد.

این مدیر فرهنگی افزود: این کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد و مورد استقبال قرار گرفت. داستانی است سرشار از امید، از دل تخت بیمارستان، برای همه‌ی کودکانی که می‌خواهند قوی باشند.

مدیرعامل کانون همچنین از انتشار کتابی دیگر با محوریت «زندگی یک نوجوان نابینا» خبر داد و گفت: این اثر نیز برگرفته از واقعیت است و به روایت پسر نوجوانی می‌پردازد که در مسیر دریافت پیوند قرنیه قرار دارد. داستانی آموزنده که برای گروه سنی بالای ۹ سال نگاشته شده است. علامتی با بیان اینکه «کار فرهنگی باید مردمی و جهادی بماند»، گفت: ما اجازه نمی‌دهیم روح مردمی این حرکت‌ها در ساختار اداری گم شود. اراده، همت و ایمان، سه رکن اصلی در پیشبرد برنامه‌های کانون است.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار