مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان کردستان:

امروز فعالان فرهنگی در خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی هستند

«مراد حسنی» گفت: امروز نویسندگان و فعالان فرهنگی، سربازان خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن هستند.
کد خبر: ۲۷۶۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴ - 29January 2018

امروز فعالان فرهنگی در خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی هستندبه گزارش دفاع پرس از سنندج، جلسه شورای راهبردی نقش زنان در دفاع مقدس، صبح امروز (دوشنبه) با حضور مسئولین امور بانوان ادارات استان کردستان برگزار شد.

در این جلسه، سرتیپ دوم پاسدار «مراد حسنی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان با اشاره به نقش ویژه بانوان در دوران انقلاب و دفاع مقدس، اظهار داشت: شیر زنان ایران اسلامی چه در دوران پرفراز و نشیب پیروزی انقلاب و چه در دوران پر از افتخار دفاع مقدس، پا‌به‌پای مردان این سرزمین، علیه استکبار مبارزه کردند که این مبارزات دارای وجهه‌های خواصی بود. عده‌ای از این زنان دوشادوش مردان اسلحه به دست گرفته و به نبرد پرداختند وعده‌ای دیگر نیز در جبهه‌های دیگری به نقش آفرینی پرداختند.

وی افزود: یکی از وظایف و اهداف اصلی که شورای راهبردی زنان در دفاع مقدس برعهده دارد، شناسایی زنان ایثارگر و رزمنده و شناساندن این افراد به جامعه، به ویژه نسل جوان بانوان است.

حسنی از نویسندگان به عنوان سربازان قلم به‌دست جبهه فرهنگی یاد کرد و گفت: دشمن در جبهه فرهنگ شروع به طرح‌ریزی عملیات‌های ضد‌فرهنگی کرده است تا با این ترفند‌ها نسل جوان جامعه را از ارزش‌های ایرانی و اسلامی دور کند و تولیدات بی‌ارزش خود را به خورد جوان ما بدهد، پس نیاز است که بانوان قلم به دست وارد صحنه شده و با بیان ارزش‌‌های ایرانی اسلامی در مقابل این تهاجم فرهنگی قلم فرسایی نمایند.

وی همچنین به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که «جنگ یک گنجینه است» اشاره کرد و تصریح کرد: یکی از کسانی که می‌توانند این گنج تمام نشدنی را استخراج کرده و به عامه جامعه به‌ویژه نسل جوان هدیه کنند، افراد قلم به دست و هنرمندان هستند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان در ادامه به وقایع این استان در زمان انقلاب و جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: متأسفانه عده‌ای خود‌فروخته در اوایل انقلاب پشت نقاب دفاع از مردم کرد جنایت‌های دهشتناکی را برعلیه مردم مظلوم کردستان روا داشتند که آثار این جنایت‌ها سالیان سال و تا ابد دهر بر پیشانی آن‌ها خودنمایی خواهد کرد، پس این‌جا لازم است که نویسندگان و هنرمندان متعهد وارد میدان بشوند و با تولیدات آثار فاخر و ارزشمند هنری، پرده از چهره زشت  این نابه‌خردان بردارند.

وی به نقش مردم کردستان در دفاع مقدس نیز اشاره کرد و گفت: در کردستان خانواده‌ها و طایفه‌هایی وجود دارند که هرکدام 30 شهید یا 6 شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند که اگر در کل کشور بی‌نظیر نباشد، کم نظیر است، و لازم است که این رشادت‌ها و فداکاری‌ها در قالب کتاب و فیلم و دیگر محصولات فرهنگی به نمایش درآیند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار