نماینده ولی فقیه در استان لرستان تأکید کرد؛

لزوم تبیین نقش روحانیون در دانش‌نامه دفاع مقدس استان لرستان

آیت‌الله «سید احمد میرعمادی» گفت: با توجه به نقش روحانیون لرستانی در دفاع مقدس، بایستی این نقش در دانش‌نامه دفاع مقدس استان ثبت شود.
کد خبر: ۲۷۶۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۶ - 30January 2018

لزوم تبیین نقش روحانیون در دانشنامه دفاع مقدس لرستانبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرم آباد، آیت‌الله «سید احمد میرعمادی» نماینده ولی فقیه در استان لرستان امروز (سه‌شنبه) در نشست ائمه جمعه استان، با اشاره به روند تدوین دانش‌نامه دفاع مقدس استان لرستان، اظهار داشت: نقش روحانیون لرستانی بایستی در دانش‌نامه دفاع مقدس استان تبیین شود.

وی افزود: بیان نقش روحانیت در هشت سال دفاع مقدس، مستلزم جمع‌آوری و تدوین اسناد و مدارک روحانیون حاضر در صحنه جنگ تحمیلی است، تا بتوان آن‌چنان که شایسته است نقش روحانیون در دانش‌نامه دفاع مقدس استان را ثبت و ماندگار کرد و ائمه جمعه استان مسئولیت گرد‌آوری و شناسایی روحانیون رزمنده و مجاهد را بر عهده دارند.

در ادامه این نشست، «شکرالله کهزادی» معاونت پژوهشی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان نیز با اشاره به تشکیل شورای تدوین محتوای دانش‌نامه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس در شهرستان‌های استان لرستان، اظهار داشت: وظیفه این شورا‌ها شناسایی سوژه برای محتوا‌سازی و تدوین اسناد برای قرار دادن در دانش‌نامه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس است.

کهزادی اظهار داشت: این شورا‌ها با همکاری مسئولین استانی و ائمه جمعه، باعث تفکیک شدن کار‌ها و سرعت بخشیدن به روند انجام تدوین دانش‌نامه و شناسایی بهترین سوژه‌ها برای مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان لرستان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: لازم است روحانیون و علمای حاضر در عرصه هشت سال دفاع مقدس به میدان بیایند تا نقش روحانیت را آن‌چنان که شایسته است در دانش‌نامه دفاع مقدس مستند کنند و این مهم با شناسایی روحانیون مبارز توسط ائمه جمعه هر شهرستان نتیجه بخش خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار