به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، حسین شمسایی عضو کمیته استقبال از حضرت امام خمینی (ره) در گفتوگویی توضیحاتی درخصوص عکس منتشر شده در صفحه اول روزنامهای را ارائه کرد.
وی با بیان اینکه عکس منتشر شده در صفحه اول روزنامه مربوط به حضور جمعی از علما و انقلابیون در بهشتزهرا در صبح ۸ بهمن ماه ۱۳۵۷ است، اظهار داشت: طبق برنامه حضرت امام (ره) قرار بود ۱۲ بهمن وارد تهران شوند، ولی بختیار دستور بسته شدن فرودگاه را داده بود، بر همین اساس تصمیم گرفته شد بهمنظور تمرین برگزاری برنامه، مراسم استقبال به صورت نمایشی در بهشتزهرا (س) یک بار اجرا شود. در حقیقت این مراسم مانور و تمرینی برای استقبال اصلی از امام (ره) بود.
وی با بیان اینکه آیات بهشتی، هاشمی، خامنهای، محلاتی، مطهری و بسیاری از علمای دیگر در این مراسم حاضر بودند، تصریح کرد: در این مراسم که بنده مجری آن بودم آیتا... بهشتی سخنرانی و آیتا... خامنهای نیز قطعنامهای را قرائت کردند.
عضو کمیته استقبال از حضرت امام خمینی (ره) ادامه داد: آن روز جمعیت فراوانی از مردم در بهشت زهرا حاضر شده بودند و حیف بود این جمعیت بدون هیچ برنامهای بهشتزهرا را ترک کنند. در همین راستا در کمیته استقبال تصمیم بر این گرفته شده بود که با محوریت شهید بهشتی این برنامه اجرا شود.
مجری برنامه هشتم بهمن ماه بهشتزهرا (س) افزود: طبق برنامهریزیهای انجام گرفته، آقای مرتضاییفر شعارهایی را آماده کرده و بنده دکلمه و شعر خواندم که در این عکس مشخص است.
شمسایی با اشاره به حضور پرشور علما و روحانیون در این مراسم گفت: مردم و علما به این مراسم نمادین دعوت شدند تا به بختیار اولتیماتوم داده شود که تا به امروز ما مردم را کنترل کردیم، ولی اگر هرگونه تاخیر دیگری در پرواز امام خمینی به سوی تهران اتفاق بیفتد، مسئولیت آن برعهده دولت غیرقانونی بختیار است.
وی در ادامه به تشکیل گروه سرود برای مراسم استقبال از حضرت امام اشاره و تصریح کرد: سرود «برخیزیدای شهیدان خدا» برای استقبال از امام در بهشتزهرا آماده شده بود، ولی وقتی فرودگاه بسته شد، دوستان تصمیم گرفتند تا این سرودها خوانده نشود و آن حالت تازگی سرودهای انقلابی برای مراسم اصلی دست نخورده باقی بماند.
عضو کمیته استقبال از حضرت امام خمینی (ره) در پایان با بیان اینکه بعد از مراسم علمای حاضر در بهشتزهرا (س) در گروههای کوچک و بعضا دو نفر دو نفر برای تحصن به سمت مسجد دانشگاه تهران رفتند، گفت: علما اگر به صورت گروهی به سمت دانشگاه تهران میرفتند، قادر به ورود به دانشگاه نبودند و از حضور آنها ممانعت به عمل میآمد. به همین علت علما به صورت غیرمحسوس برای تحصن وارد دانشگاه تهران شدند.
منبع: روزنامه فرهیختگان