به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرم آباد، امروز یادواره شهدای شهرستان «نورآباد» به همت لشکر 84 لرستان با حضور مردم شهیدپرور و خانواده شهدا و ایثارگران و مسئولین استانی برگزار شد.
«مراد روشنی» مدیرکل بنیاد شهید لرستان در این مراسم با اشاره به صبوری، ایثار و فداکاری خانواده شهدا اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی همسران، مادران و فرزندان شهدا است.
مدیرکل بنیاد شهید لرستان ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر گفت: این نهال غرص شده از سوی امام خمینی و شهدا که توسط مقام معظم رهبری اداره می شود همواره با عزت و اقتدار جغرافیای منطقه را در نوردیده و امروز شاهد عزت و افتخاری فراتر از مرزهای تعریف شده هستیم و عجز استکبار جهانی در مقابل جمهوری اسلامی که اذعان می کنند به اقتدار نظام ما، می رود تا به دست صاحب اصلی آن حضرت ولی عصر (عج) برسد.
روشنی متذکر شد: محفل شهدای ما زهرایی بود و ما نیز باید ادامه دهنده راه آنان باشیم و دلهایی را که شهدا با خونشان مُهر و امضا زدند و به منبع اصلی فیض که خدا و ائمه هستند متصل کردند زهرایی کنیم و از این خرمن خوشهای بچینیم و فیضی ببریم که در ادامه راه برکت زندگی و چراغ راه همگان باشد.
انتهای پیام/