مرتضی شعبانی:

اولین اکران «زنانی با گوشواره‌های باروتی» در عراق و لبنان خواهد بود

تهیه‌کننده مستند «زنانی با گوشواره‌های باروتی» از اکران این مستند در عراق و لبنان خبر داد.
کد خبر: ۲۷۸۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۳ - 10February 2018

اولین اکران «زنانی با گوشواره های باروتی» در عراق و لبنان خواهد بودبه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، نشست خبری فیلم مستند «زنانی با گوشواره‌های باروتی» عصر امروز (شنبه، ۲۱ بهمن ماه) با حضور عوامل فیلم برگزار شد.

«رضا فرهمند» کارگردان این اثر در ابتدا اظهار داشت: این فیلم به شدت نزدیک به کار خبرنگاری است و بخشی از دنیایی است که تاکنون درباره داعش دیده نشده است و کمتر با چنین سبکی به ماجرای داعش پرداخته شده است.

وی گفت: بخش زنان داعشی تاکنون در رسانه دیده نشده و چیزی درباره آن نشنیده ایم. 

این مستندساز بیان کرد: این مستند اولین تجربه جنگ من است که به پیشنهاد آقای شعبانی به عراق رفتم و قرار بود با یک خبرنگار مرد این کار را پیش ببریم که خیلی اتفاقی یک خبرنگار خانم را دیدیم.

فرهمند تصریح کرد: سرعت جنگ در عراق بالا بود و ما بخاطر پایان یافتن عملیات ها کار را زودتر شروع کردیم. ما کاملا آگاهانه تصویربرداری کردیم و هیچ فیلم اضافه ای نداشتیم.

وی عنوان کرد: کار قبلی من درباره بحران مهاجرین است که صرفا روایتی از کودکان است. من در این مستند حرف های سختی را از کودکان شنیدم. از طرفی هم به دلیل بی تجربگی نسبت به جنگ این سوژه را انتخاب کردیم.

«مرتضی شعبانی» تهیه کننده این مستند در ادامه اظهار داشت: دوست داشتیم با نگاه انسانی یک مستند خوب تهیه کنیم. انگیزه های بسیاری برای تولید مستند در بحران سوریه وجود دارد و علاقمند به کار هستیم.

وی گفت: ما چهره دیگری از داعش را در مستند «زنانی با گوشواره های باروتی» نشان دادیم. 

این تهیه کننده گفت: اکران این فیلم در عراق و سایر کشورهای عربی خواهد بود. اولین اکران های عمومی این مستند در کشورهای عراق و لبنان خواهد بود.

شعبانی اظهار داشت: سرتاسر این مستند خطر است در شرایطی که حتی بغداد امنیت ندارد. صحنه های این فیلم گویای خطرات پیش و روی مستندسازان است. 

«نورالحی» خبرنگار سوری اظهار داشت: این مستند کاملا واقعی است و اصلا بازی نیست. 

وی درباره حضور خود در مستند زنانی با گوشواره های باروتی گفت: من خبرنگارم و هیچ تجربه بازیگری ندارم و حضور در این مستند اولین تجربه مستند من بود.

این خبرنگار سوری گفت: آقای فرهمند فقط یک بار با من صحبت کردند و گفتند که قصد ساخت تولید مستند داریم. وقتی فیلمبرداری شروع می شد من خودم کارم را انجام می دادم و کسی به من خط داستانی منتقل نمی کرد.

الحی بیان کرد: بعد از اینکه داعش وارد عراق شد من فقط ماهی یکبار با خانواده ام دیدار کردم. 

وی گفت: فاصله خانه داعشی ها تا کمپ نگهداری آن به سه ساعت بود. در این مسیر تلاش می کردم با داعشی ها ارتباط ایجاد کنم اما وقتی سعی می کردم ارتباطی برقرار کنم تصویر پدر و برادرم که به دست آن ها به شهادت رسیده بودند برایم متصور می شد. در جاهایی حس انتقام داشتم و وقتی متوجه شدم این ها کودک هستند خودم را کنترل کردم.

«حسن مهدوی» صداگذار این مستند گفت: همه فیلم هایی که در این مستند به کارگردانی شده در میدان شکل گرفته و همه صداها واقعی است که مورد استفاده قرار گرفته است.

انتهای پیام/۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها