به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرمآباد، «محمدحسین قاسمی» سرپرست امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش استان لرستان، صبح امروز (یکشنبه) در جلسه ساماندهی تدوین دانشنامه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان لرستان، با اشاره به افتخار آفرینیهای رزمندگان و ۶۳۰۰ شهید لرستانی، اظهار داشت: آموزش و پرورش لرستان با تقدیم ۱۱۲۵ شهید، نقش مهمی در تاریخ دفاع مقدس استان ایفای کرده است.
وی افزود: از این آمار ۹۰۷ نفر دانش آموز و ۲۱۸ دیگر فرهنگیان بودهاند و با داشتن تعداد ۴۶۱۶ رزمنده در جبهههای جنگ، ۹۷ آزاده و ۱۲۴۴ جانباز سرافراز، برگ زرینی از افتخار آفرینیهای رزمندگان لرستانی در جبهههای حق علیه باطل است.
سرپرست امور ایثارگران آموزش و پرورش لرستان خاطرنشان کرد: رزمندگان لرستانی در عملیاتهای مختلف از جمله «حاج عمران»، «مرصاد» و «بیتالمقدس» حضور پررنگی و تعیین کنندهای داشتهاند و مردم لرستان نیز در پشت جبهههای جنگ، مشغول کمکرسانی به رزمندگان سراسر کشور بودهاند.
«محمدحسین قاسمی» ضمن قدردانی از زحمات فعالان فرهنگی حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: تمام فعالان فرهنگی بایستی برای تبیین نقش آموزش و پرورش در دانشنامه دفاع مقدس و مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان بسیج شوند.
در ادامه «شکرالله کهزادی» معاون پژوهش و اسناد ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان با اشاره به نقش آموزش و پرورش در جامعه و فضای اعتقادی و تربیی، اظهار داشت: آموزش و پرورش بهعنوان یکی از رکنهای مهم در جامعه شناخته میشود.
کهزادی افزود: لرستان خاکریز دوم دفاع مقدس است و مردم استان در جبهههای جنگ و امور پشتیبانی و خدمترسانی به رزمندگان، حضور ارزشمندی داشتهاند و میتوان گفت که نقش محوری را در هشت سال دفاع مقدس ایفا کرده است.
وی در پایان با بیان سوژههای فرهنگی مورد نظر برای دانشنامه و محتواسازی مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان لرستان، افزود: آموزش و پرورش لرستان نقش بسیار پررنگی در عرصههای دفاع از اسلام و کشور داشته است و بایستی فعالان، رزمندگان و مسئولین برای تدوین این نقش کلیدی در دانشنامه دفاع مقدس لرستان پای کار بیایند.
انتهای پیام/