وداع با پیکرهای شهدای گمنام دفاع مقدس در ارومیه

مراسم وداع با پیکرهای شهدای گمنام دوران دفاع مقدس شب گذشته در مساجد چهارده معصوم علیهم السلام و جنرال ارومیه برگزار شد.
کد خبر: ۲۸۱۵۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰ - 02March 2018

به گزارش دفاع پرس از ارومیه، مراسم وداع با شهدای گمنام شب گذشته (پنجشنبه) در مساجد 14 معصوم (ع) ارومیه و جنرال برگزار شد.

در مسجد چهارده معصوم، قرائت دعای کمیل در جوار پیکرهای این شهدا انجام گرفت و حاج «حسین فرازی» مداح اهل بیت (ع) و از یادگاران دوران دفاع مقدس به ذکر مصایب اهل بیت (ع) پرداخت.

در مراسم مسجد جنرال نیز حجت الاسلام و المسلمین سلامتی از رشادت‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان و شهداء در دوران پرافتخار دفاع مقدس گفت و شهدای عزیز به خصوص شهدای گمنام را بهترین وسیله برای رسیدن به معنویت و قرب الهی دانست و وظیفه آحاد مردم را تجلیل از این شهیدان و ادامه راه آنان دانست.

در این مراسم، زیارت عاشورا قرائت شد و «اکبر حسنی» از مداحان اهل بیت به ذکر مصایب اهل بیت و نوحه خوانی پرداخت.

گفتنی است؛ این مراسم‌ها در شب وفات حضرت ام البنین (س) برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار