بخش عمده مشکلات ایوانکی تا پایان سال رفع می‌شود

استاندار سمنان از برنامه‌ریزی برای رفع بخش عمده مشکلات زیرساختی و خدماتی شهر جدید ایوانکی تا پایان سال خبر داد و بر پیگیری مستمر مصوبات و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.
کد خبر: ۸۷۳۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۷ - 31October 2026
 

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، «محمدجواد کولیوند» استاندار سمنان ظهر امروز در میز ارتباطات مردمی و بررسی مسائل و مشکلات شهر جدید ایوانکی، با اشاره به مطالبات مردم و مسئولان منطقه اظهار داشت: مشکلات این شهر با توجه به سطح اختیارات دستگاه‌ها در سه سطح شهرستانی، استانی و ملی دسته‌بندی شده و برای رفع هر یک، مسیر پیگیری مشخص خواهد شد.

سی

وی ضمن عذرخواهی از مردم ایوانکی بابت مشکلات موجود در حوزه‌های آب، فاضلاب، برق، خدمات بانکی و رفاهی، اظهار داشت: در دو سال گذشته تلاش مدیریت استان بر این بوده است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود، بخشی از موانع و مشکلات مردم برطرف شود.

استاندار سمنان با اشاره به برگزاری نشست با دستگاه‌های خدمات‌رسان در استانداری افزود: مسائل مرتبط با آب، برق، گاز و سایر خدمات زیرساختی در دستور کار قرار گرفته و بخشی از اقدامات نیز در سطح ملی پیگیری می‌شود.

کولیوند با اشاره به برنامه آماده‌سازی حدود یک‌هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی برای استقرار خانوارها تا دهه فجر، تصریح کرد: تحویل واحدهای مسکونی باید همراه با تأمین خدمات و زیرساخت‌های ضروری باشد و نباید واحدی بدون فراهم‌شدن امکانات اولیه در اختیار مردم قرار گیرد.

وی تأمین منابع مالی را از الزامات اجرای طرح‌های زیرساختی دانست و گفت: بخشی از منابع باید از ظرفیت‌های استانی، بخشی از اعتبارات ملی و بخشی نیز از طریق تهاتر تأمین شود تا اجرای طرح‌های اولویت‌دار منطقه با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای متوقف نماند.

استاندار سمنان همچنین از برنامه‌ریزی برای تکمیل و تجهیز درمانگاه ایوانکی خبر داد و اظهار داشت: با توجه به نیاز مردم، بخش صنعت و جامعه کشاورزی به خدمات درمانی، تکمیل این مرکز باید با جدیت دنبال شود. پیگیری برای تجهیز مرکز درمانی تأمین اجتماعی که زمین آن در اختیار این مجموعه قرار گرفته نیز ادامه دارد.

کولیوند با اشاره به تصویب احداث دو مدرسه در شهر جدید ایوانکی افزود: این طرح از طریق اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و مجموعه آموزش‌ و پرورش پیگیری خواهد شد تا فضای آموزشی متناسب با نیاز جمعیت منطقه فراهم شود.

وی درباره وضعیت فاضلاب شهر جدید ایوانکی نیز گفت: راهکار بلندمدت، احداث تصفیه‌خانه است که برآورد اولیه هزینه آن حدود ۲ هزار میلیارد تومان است؛ با این حال، برای پاسخ‌گویی به نیازهای فوری باید اقدامات موقت نیز پیش‌بینی شود. همچنین اجرای شبکه فاضلاب پیش از آسفالت معابر ضرورت دارد تا از حفاری و تخریب مجدد خیابان‌ها جلوگیری شود.

استاندار سمنان آبرسانی به روستاهای منطقه، بهسازی و روکش جاده جنوب ایوانکی، لایروبی قنوات و رسیدگی به مسائل کشاورزان را از دیگر مطالبات مطرح‌شده عنوان کرد و گفت: مطالعات لازم برای تأمین آب پایدار روستاها باید انجام شود تا طرح‌های اجرایی در برنامه سال ۱۴۰۶ پیش‌بینی شود.

کولیوند با تأکید بر ضرورت مدیریت منابع آب و حمایت از بهره‌برداران کشاورزی تصریح کرد مسائل مربوط به تأمین آب شرب و کشاورزی در ایوانکی، آرادان و مناطق پیرامونی با همکاری وزارت نیرو و دستگاه‌های ملی دنبال می‌شود. همچنین وضعیت سهم آب و بهره‌برداری از چاه‌های کشاورزی باید با در نظر گرفتن شرایط و سوابق بهره‌برداران بررسی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به احتمال محدودیت در تأمین انرژی در ماه‌های آینده، بر ضرورت مدیریت مصرف برق و گاز تأکید کرد و افزود: با توجه به آسیب‌های واردشده به بخشی از تأسیسات گازی کشور، احتمال بروز محدودیت‌هایی در بخش‌های مختلف وجود دارد و همراهی مردم، صنایع و کشاورزان در مدیریت مصرف انرژی ضروری است.

استاندار سمنان همچنین از پیگیری تأمین برق چاه‌های کشاورزی و کاهش محدودیت‌ها در فصل کشت پاییزه خبر داد و توسعه متوازن شهرک‌های صنعتی با اولویت صنایع پاک، کم‌آب‌بر و دارای فناوری پیشرفته را از رویکردهای مدیریت استان برشمرد.

کولیوند در پایان با تأکید بر اینکه تمامی مطالبات مطرح‌شده در این نشست ثبت و دسته‌بندی شده است، گفت: موضوعات به‌صورت موردی در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار می‌گیرد و با نظارت بازرسی استانداری و فرمانداری، گزارش پیشرفت اقدامات به‌صورت ماهانه دریافت خواهد شد تا روند اجرای مصوبات به‌طور مستمر ارزیابی شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار